Image 1
Image 2

ISTORIE LA POTĂU

Potău. Oameni, locuri și povești , o carte lansată la ea, Acasă

Duminică, 5 noiembrie 2023, toți fiii și fiicele localității Potău, precum și toți cei care au iubit și iubesc frumosul sat de pe valea Someșului, sunt invitați la evenimentul lansării primului volum monografic, tipărit, dedicat acestei multiseculare localități.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Potău. Oameni, locuri și povești este consistentul volum (care însumează 520 de pagini), apărut în excelente condiții grafice la Editura Surorilor Lauretane din Baia Mare.

Începând de la menționata dată, tomul va fi la dispoziția celor care vor avea bucuria să se întâlnească ori să se reîntâlnească cu oameni, locuri și povești din Potău. Așteptat să vadă lumina tiparului de către vrednici fii ai satului, printre aceștia și un venerabil și respectabil medic, fiu al Potăului, care se apropie cu încredere și nerăbdare de vârsta centenarului, volumul va fi lansat la Căminul cultural din Potău, duminică, 5 noiembrie 2023, începând cu orele 13.00.

Organizatorii evenimentului și autorii: Viorel Câmpean, Ioan Rogojan și Viorel Ciubotă, sprijiniți de Primăria și Consiliul Local Medieșu Aurit, comunitatea celor din Potău, vă așteaptă cu drag la acest eveniment care vine să ofere o carte de identitate unui sat din județul Satu Mare.

Lansarea va avea și ceva special, pe care doar cei prezenți vor avea posibilitatea să vizioneze, în premieră. Un sat plin cu Oameni, Locuri și Povești! Iar, după spusele autorilor, Povestea, negreșit, continuă!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns