Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Fructe de mare cu spaghete sau tăiţei

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

– 500 g fructe de mare (congelate),

– 500 g de spaghete sau taitei,

– 5-6 linguri de ulei (preferabil ulei de masline),

– 4 catei de usturoi,

– o lindurita de chili maruntit,

– 6-8 bucati de rosii ornamentale sau rosii mici,

– o legatura de frunze de patrunjei maruntite,

– o lamaie,

– sare si piper, eventual un varf de cutit de nucsoara razuita.

Mod de preparare:

Punem la fiert apa in doua vase cu apa: una pentru spaghete, iar in cealalta, cand apa clocoteste, fructele de mare se oparesc timp de circa 2-3 minute. Intr-o tigaie, usturoiul pisat se caleste foarte putin in ulei de masline, se apauga chili si fructele de mare si se calesc toate impreuna inca 2-3 minute. Se mai adauga rosiile bucatite si patrunjeii si se prajesc pana cand componentele se inmoaie putin si lasa un sos. Se condimeteaza si se amesteca totul cu spaghetele fierte si strecurate. Se serveste cu felii de lamaie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Ruladă de brânză în bacon

Dacă ai nevoie de un aperitiv gustos și arătos, dar vrei să-l faci foarte repede și fără efort, acesta rulada cu șuncă și cașcaval este o idee foarte bună. Cu cateva ingrediente in plus sau in minus va iesi o bunatate care va disparea imediat, desigur !! Daca faceti rulourile un pic mai mici poate fi un excelent aperitiv festiv dar si un fel principal alaturi de o garnitura la alegere.

Sigla Informatia Zilei

Meniul zilei

Asculta acest articol Supă de varză Ingrediente necesare: o varză de mărime mijlocie, o jumătate de ceaşcă de orez, un