Image 1
Image 2
Acasa

Îngheţată de ciocolată

Inghetata de ciocolata
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Inghetata de ciocolata
Inghetata de ciocolata

 

 

 

 

 

INGREDIENTE

– 2 galbenusuri de oua,

– 175 g zahar pudra cernuta,

– 300 ml lapte,

– 150 ml frisca lichida,

– 75 g ciocolata fina (se poate utiliza si ciocolata alba)

Mod de preparare:

Se amesteca galbenusurile si zaharul. Laptele si frisca se pun la fiert, iar cand se ia vasul de pe foc, se adauga cioucolata sfaramata si se amesteca, pana cand acesta se topeste complet. Se adauga si galbenusurile amestecate cu zahar si se lasa sa se raceasca, amestecand foarte des, apoi se bate cu mixerul circa 3 minute la turatie mare. Intr-un vas de plastic se pune la congelator, iar dupa circa 2-3 ore se poate servi ornata cu frisca, fructe, bucati de ciocolata, frunze de menta, stafide, bucati de nuci, alune, sau migdale.

 

 

 

 

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

ARHIVĂ CU REȚETE CULINARE POESIS

Conopidă la Grătar

Conopidă la grătar este o garnitură ușoară și delicioasă făcută pe grătarul tău! Dacă sunteți în căutarea unei rețete de garnitură sănătoasă, care să se asorteze cu proteinele voastre preferate pe grătar, această este! Asezonată perfect, așa că există tone de favoare. Dacă îți place conopidă prăjită, această rețetă de conopidă la grătar va fi cu siguranță un succes!

Varză cu carne muntenească

REȚETE ROMÂNEȘTI

Varză cu carne muntenească

Varza acră cu carne de porc sau vită este o mâncare tradițională, gătită lent și finisată cu smântână pentru cremozitate. Perfectă pentru zilele reci, oferă o combinație reconfortantă de savoare și textură.