Image 1
Image 2

Shake de pepene roşu cu lămâie

Shake de pepene roşu cu lămâie
Shake de pepene roşu cu lămâie
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Shake de pepene roşu cu lămâie

Această băutură naturală este răcoritoare şi energizantă ca să nu mai spunem că poate fi de mare ajutor celor care sunt la dietă. Servită între mese sau la micul dejun shake-ul de pepene roşu poate ţine de foame 2-3 ore.

Ingrediente:

2 ceşti cu pepene rosu tăiat cubuleţe şi cu sâmburi
1 ceaşcă de suc Sprite
2 linguri zeamă de lămâie
cuburi de gheaţă

Mod de preparare:

se pune pepenele roşu în congelator (aproximativ 1 oră), după care se lasă la temperatura camerei 10 minute
se amestecă cu blenderul pepenele, sucul şi zeama de lămâie
apoi cu blenderul pornit se adaugă pe rând cuburile de gheaţă
Se serveşte imediat

Poftă bună!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

REȚETE ROMÂNEȘTI

Prăjitură cu cremă de cafea

Rețeta de prăjitură cu cafea este ideală pentru iubitorii de cafea nu doar în formă să lichidă, ci în orice formă s-ar găși. E foarte gustoasă și se prepară ușor. Eu iubesc cafeaua si nu pot să funcționez fără o cană mare de cafea cu lapte. Îmi place cafeaua în toate formele ei, mai ales în prajituri. Nu imi pot imagina cafeaua fara ceva dulce langa ea, dar nici desertul fara ceasca de cafea langa el.

ANSP recomandă: Evitați excesul alimentar și asigurați siguranța alimentară de Paști

Evitați excesul alimentar și asigurați siguranța alimentară de Paști

ANSP recomandă evitarea excesului alimentar și respectarea practicilor de siguranță alimentară în timpul Sărbătorilor Pascale, oferind sfaturi pentru o tranziție sănătoasă de la dieta vegetariană la cea animalieră și subliniind importanța alegerii și preparării corecte a produselor tradiționale.

Drob cu pui și legume – o reinterpretare modernă a tradiționalului drob românesc

Drob de Paște cu pui și legume

Drob cu pui și legume este o reinterpretare modernă și sănătoasă a tradiționalului drob românesc, adaptând rețeta clasică cu ingrediente mai ușoare și accesibile.