Image 1
Image 2
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Alimentele şi cantităţile pentru 6 porţii: 1200 grame crap, 200 gr. orez, 50 ml bulion, 3 gr. piper, 120 gr. ceapă, 150 ml ulei , 50 gr. roşii, 30 gr. sare

Mod de pregătire: se curăţa crapul de solzi, se scot intestinele, se spală şi se taie în 6 bucăţi. Se şterg cu un şervet şi se dă un praf de sare şi piper. În uleiul încins într-o cratiţă se prăjeşte ceapa tocată mărunt după care se adaugă orezul, ales şi spălat dinainte, care se căleşte timp de 6 minute. Se stinge cu bulionul de roşii îndoit cu zeamă de peşte sau apă. Se lasă sosul să fiarbă câteva minute, se adaugă pestele care se decorează cu câte o felie de roşie, se strpăeşte cu ulei, se presară restul de sare şi piper şi se dă la cuptor 15 minute.

 

Poftă bună!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

REȚETE DE SĂRBĂTORI

Cotlet de porc crestat şi umplut

Lăsați-vă seduși de promisiunea unei experiențe culinare de neuitat, unde suculența cotletului de porc se îmbină armonios cu aromele intense ale baconului afumat, răsfățându-vă simțurile cu fiecare înțepătură de furculiță în această capodoperă culinară.