Image 1
Image 2
Ciornă automată

DE SEZON

Chifteluţe de vinete

chiftelute de vinete
Alimente şi cantităţile pentru 6 porţii: 800 grame vinete, 100 grame brânză, 50 gr. caşcaval, 2 ouă, 50 gr. făină, 100 gr. ceapă, 200 ml. ulei, 50 gr. salată verde, 10 gr. piper, un vârf cuţit de piper.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Alimente şi cantităţile pentru 6 porţii: 800 grame vinete, 100 grame brânză, 50 gr. caşcaval, 2 ouă, 50 gr. făină, 100 gr. ceapă, 200 ml. ulei, 50 gr. salată verde, 10 gr. piper, un vârf cuţit de piper.

Mod de pregătire: se coc vinetele şi încă fierbinţi se curăţă  punându-se apoi pe un blat de lemn înclinat să se scurgă.Se toacă (cu tocător de lemn) şi se adaugă ouăle bătute cu făină, brânza, sarea, piperul şi ceapa călită în prealabil. Se amestecă, omogenizându-se bine şi din pasta obţinută să ia cu lingura şi se prăjesc în ulei încins la foc iute, pe ambele părţi Se aşează pe un platou, decorat cu frunze de salată şi caşcaval ras deasupra. Se servesc fierbinţi sau reci.

Poftă bună!

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Gogoși cu banane în stil Indian

DESERT

Gogoși cu banane în stil Indian (Vaipan)

Această rețetă tradițională din India de Sud transformă bananele coapte într-un desert delicios și ușor de preparat. Sunt un mod delicios de a utiliza bananele coapte și de a aduce un strop de cultură culinară în bucătăria ta.Gogoșile cu banane sunt perfecte pentru un desert rapid sau un snack dulce.