Image 1
Image 2
Supă din spinare de porc
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Supă din spinare de porc
Supă din spinare de porc

Ingrediente necesare:

1,5 kilograme spinare de porc,

zarzavat pentru supă,

frecăţei,

sare,

piper boabe,

o ceapă de mărime mijlocie.

Modul de preparare: spinarea de porc se spală şi se scurge de apă, după care se pune la fiert cu zarzavaturile. Atunci când carnea se desprinde de pe oase, supa este fiartă. Se scoate din zeamă spinarea şi se pun la fiert frecăţeii (se obţin dintr-un aluat mai tare frământat cu ou, care se dă pe răzătoarea mare, după care se lasă puţin la uscat). Când s-au fiert frecăţeii, supa este bună de consumat. La nevoie frecăţeii pot fi înlocuiţi cu alte paste făinoase specifice.

 

Pofta buna!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Gogoși cu banane în stil Indian

DESERT

Gogoși cu banane în stil Indian (Vaipan)

Această rețetă tradițională din India de Sud transformă bananele coapte într-un desert delicios și ușor de preparat. Sunt un mod delicios de a utiliza bananele coapte și de a aduce un strop de cultură culinară în bucătăria ta.Gogoșile cu banane sunt perfecte pentru un desert rapid sau un snack dulce.