Image 1
Image 2
Supă din spinare de porc
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Supă din spinare de porc
Supă din spinare de porc

Ingrediente necesare:

1,5 kilograme spinare de porc,

zarzavat pentru supă,

frecăţei,

sare,

piper boabe,

o ceapă de mărime mijlocie.

Modul de preparare: spinarea de porc se spală şi se scurge de apă, după care se pune la fiert cu zarzavaturile. Atunci când carnea se desprinde de pe oase, supa este fiartă. Se scoate din zeamă spinarea şi se pun la fiert frecăţeii (se obţin dintr-un aluat mai tare frământat cu ou, care se dă pe răzătoarea mare, după care se lasă puţin la uscat). Când s-au fiert frecăţeii, supa este bună de consumat. La nevoie frecăţeii pot fi înlocuiţi cu alte paste făinoase specifice.

 

Pofta buna!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Omurice: Omeletă Japoneză cu orez

Omurice: Omeletă Japoneză cu orez

Există două povești despre adevărata origine și crearea acestui fel de mâncare neobișnuit de fuziune. Unul susține că a fost creat în Tokyo ca un fel de mâncare pregătit rapid pentru a hrăni personalul restaurantului. Cu toate acestea, cealaltă poveste spune că, de fapt, a fost inventat în Osaka ca o masă special concepută pentru un anumit client care putea mânca doar alimente ușoare.

REȚETE RUSEȘTI

Carne de vită rusească Stroganoff

Datează de la mijlocul secolului al XIX-lea și poartă numele unui membru al familiei Stroganov, care erau un grup de negustori și proprietari ruși de mare succes: cei mai bogați oameni de afaceri din Rusia țaristă.

TOCĂNIȚE

Carbonade Flamande (Tocană belgiană de vită cu bere)

Carbonade Flamande este o tocană belgiană de vită cu bere care este plină de ceapă caramelizată, slănină și carne de vită fragedă, gătită lent. Servită cu cartofi prăjiți tăiați gros sau cu cartofi fierți, această tocană este rețeta perfectă pentru mâncarea confortabilă de iarnă