Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dr. Cosmin Raţiu participă în aceste zile la Congresul de Implantologie de la Cannes

dr. Cosmin Ratiu al[turi de dr. Emanuel Bratu, profesor la Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara
Dr. Cosmin Raţiu participă în aceste zile la Congresul de Implantologie de la Cannes
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Dr. Cosmin Ratiu si dr. Emanuel Bratu profesor UMF Victor Babes Timisoara
Dr. Cosmin Ratiu si dr. Emanuel Bratu profesor UMF Victor Babes Timisoara

Medicul stomatolog sătmărean, Cosmin Raţiu participă în aceaste zile la Congresul de implantologie şi chirurgie bucomaxilofacială de la Cannes (Franţa). Este unul dintre cele mai importante evenimente de profil, reunind peste 3000 de participanţi şi  50 de profesori universitari din peste 64 de ţări. Locaţia este una pe măsura Congresului şi anume Palais des Festival  renumit pentru desfăşurarea Festivalului de film Palme d’Or.

Lucrările congresului se derulează pe parcursul a patru zile, respectiv în perioada 6-9 iunie. Fiind un eveniment de anvergură, de înaltă ţinută ştiinţifică, dr. Cosmin Raţiu are privilegiul de a întâlni numeroase personalităţi medicale, nume de referinţă în medicina dentară care îşi vor face cunoscute rezultatele activităţii pe care o desfăşoară. De la dr. Raţiu am aflat şi câteva elemente inedite din programul congresului.

În prima zi a evenimentului,  la orele dimineţii s-a organizat un tur caritabil de ciclism banii fiind donaţi pentru ajutorarea cu dizabilităţi şi malformaţii faciale, iar de la orele prânzului  până la ora 18.00, medicii au luat parte la prezentări şi cursuri practice (hands-on) susţinute de lectori internaţionali ai momentului, profesori universitari de renume. Seara a  fost rezervată unui cocktail de primire a invitaţilor, un cuvânt de bun venit din partea organizatorilor, după care, într-un cadrul jovial, medici din toată lumea au schimbat idei şi păreri din domeniu. Surpriza serii a fost un splendid foc de artificii la care au asistat cu toţii.

Deschiderea festiva a congresului
Deschiderea festiva a congresului

Zilele de 7, 8 şi 9 iunie sunt rezervate desfăşurării  propriu zise a lucrărilor congresului.  În tot acest timp vor fi susţinute 30 de lucrări  ştiinţifice inovative la nivel mondial de către nume sonore ale medicinei dentare. Pe lângă rolul informativ pe care îl posedă,  şi anume de a da posibilitatea medicilor de a afla ultimele tendinţe şi inovaţii în domeniul implantologiei orale şi chirurgiei dentare, conferinţele oferă prilejul medicilor dentişti de a cunoaşte tehnicile de aplicare cu succes a acestora în practica de zi cu zi.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns