Vă propunem pentru acest sfârşit de săptămănă o reţetă trimisă de cititoarea noastră Elena. Este o mâncare ce se face uşor şi este gustoasă.
Pentru acest fel de mâncare putem folosi pulpe de pui, aripi sau oricare parte a puiului care ne place. Carnea se condimentează cu conţinutul unui plic de condimente pentru pui sau pur si simplu ungem bucăţile cu puţin ulei după care punem sare, piper şi puţin curry.
Astfel pregătit puiul se pune în frigider pentru căteva ore. Între timp fierbem cartofii în coajă, îi curăţăm şi îi tăiem în patru.
Într-o tavă pentru cuptor tapetată cu hărtie pentru copt am aşezat cartofii şi carnea împreună cu o ceapă mare tăiată în patru, o roşie un ardei gras roşu şi unul galben, tăiaţi în felii mari.
Stropim totul cu căteva picături de ulei după care punem tava la cuptor pentru aproximativ o oră. Ar fi indicat să întoarceţi carnea cu furculiţa pentru a se rumeni pe ambele părţi.
Puneţi lăngă acest fel de măncare o salată de castraveţi, roşii, varză sau de ardei copţi, după preferinţă.
Poftă bună!
1 comentariu
Bai, ce imi plac gospodinele astea!Mai ales cand baga ele in cuoptr 2 checuri.Reteta e simpla:1.-bate albusurile cu zahar pana ies lipicioase si numai bune de lins(vreo 3 minute).2.-galbenusurile le amesteci cu ulei ..si le freci…. si le freci(intre 3 si 5 minute)./3.-in albusuri bagi praf de copt cu aroma de ginseng.3bis-cand amestecul e gata torni albusul peste galbenus,adaugi o lingurita de viagra.4.-torni o ploaie de faina alba+ condimente (cocaina sau canabis,ce aveti prin camara) pana faci un aluat de aluat.5.se toarna in tava juma de compozitie, se adauga un rand de coniac sau whisky,apoi se toarna cealalta juma de aluat;Daca vreti cacao puneti cacao.Bagati la cuoptr ,dupa 30 de minute ,,cand auziti “ai ,ai ai si eu te pego” e cazul s-o scoateti.