Image 1
Image 2
Acasa

Becali vrea să se alieze cu Băsescu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Gigi Becali a dezvăluit că Revelionul nu a fost singurul motiv pentru care a mers în Poiana Braşov. Finanţatorul FCSB a avut o săptămână plină în staţiunea montană, iar, după ce a avut un incident cu fostul ginere al lui Traian Băsescu, s-a întâlnit cu preşedintele PMP, Eugen Tomac, pentru a pune la cale o alianţă în politică.

Becali a fost membru al Parlamentului European între iunie 2009 şi decembrie 2012 şi a făcut parte din Parlamentul României între 2012 şi 2013, anul în care a fost condamnat la închisoare. De asemenea, omul de afaceri a făcut parte şi din Partidul Noua Generaţie.

Acum, finanţatorul echipei din Liga 1 îşi doreşte să se reapuce de politică şi a făcut primul pas în acest sens: “M-am întâlnit şi cu preşedintele PMP, Eugen Tomac, la Teleferic, acolo la munte. I-am zis că vreau să mă întâlnesc cu Traian Băsescu, să unim toate forţele astea de opoziţie. Am uitat tot răul, gata. Mi-aş dori să mă întâlnesc cu el, că Băsescu e om deştept. Eu ţin minte doar atunci când m-a sunat la pauza meciului cu Valencia. A fost o onoare”, a spus Becali

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

VOTUL UNGARIEI

Va bloca Viktor Orban aderarea Ucrainei la UE?

În aceste zile Bruxelles găzduiște unul dintre cele mai tensionate summit-uri ale Uniunii Europene. Liderii celor 27 de state membre se adună pentru a discuta, printre altele, posibilitatea extinderii UE către Moldova și Ucraina și revizuirea bugetului UE.