Image 1
Image 2

Crenvurşti umpluţi cu caşcaval

Crenvurşti umpluţi cu caşcaval
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Crenvurşti umpluţi cu caşcaval

Dacă aveţi foarte puţin timp la dispoziţie pentru a prepara o mâncare caldă, soluţia ideală este să pregătiţi câteva bucăţi de crenvurşti umpluţi cu caşcaval. Se pot prepara în cel mult 15 minute şi sunt deosebit de gustoşi.

Ingrediente pentru 4 persoane:

– 8-12 bucăţi de crenvuşti în funcţie de mărimea acestora (câte 2-3 bucăţi pentru fiecare persoană)

– o bucată de caşcaval de circa 150-200 g

– o lingură de muştar sau sos tartar

– câte o felie lungă şi subţire de bacon afumat pentru fiecare crenvurşt (8-12 felii)

Mod de preparare:

Cascavalul se feliază, astfel încât secţiunea sa să aibă forma de V. Crenvurstii se crestează şi interiorul se unge cu muştar sau sos tartar. Se umple cu cascaval şi se înfăşoarăîn feliuţele de bacon. Se rumenesc la cuptor şi se servesc cu diverse sosuri sau garnituri (piure de cartofi, garnitură asortată, varză călită, cartofi prăjiţi, cartofi scăzuţi, mâncare de mazăre, etc.), sau pur şi simplu, cu pâine.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Connect with

Bastonașe de dovlecel învelite în bacon

APERITIVE

Bastonașe de dovlecel învelite în bacon

Această delicioasă rețetă de bastonașe de dovlecel învelite în bacon reprezintă alegerea perfectă pentru un picnic sau o masă la grătar. Servite cu un sos ranch sau un sos picant, aceste aperitiv estival va fi, cu siguranță, o delicatesă apreciată de toți.

Khachapuri, plăcintă sărată din Georgia

Khachapuri, plăcintă cu brânză din Georgia

Khachapuri, o pâine savuroasă umplută cu brânză, este un fel de mâncare emblematic pentru Georgia, apreciat ca o gustare sau o masă completă. Adesea cumpărat de la chioșcurile stradale, acesta variază în formă și conținut, cele mai populare soiuri fiind Imeretian (rotund) și Adjaran (deschis, cu un ou crud deasupra).