Image 1
Image 2

PRIMUL LAPTOP AI

Ameria lansează primul laptop AI din lume: O revoluție tehnologică din Heidelberg

Ameria lansează primul laptop AI din lume: O revoluție tehnologică din Heidelberg
Compania Ameria din Heidelberg a dezvăluit primul laptop AI din lume, atrașând atenția marilor jucători tehnologici cu tehnologia sa inovatoare de operare prin gesturi și holograme.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Compania Ameria din Heidelberg a lansat primul laptop AI din lume, captând atenția gigantilor tehnologici. Acest dispozitiv inovator, dezvoltat de Steffen Hauth și o echipă de dezvoltatori, integrează camere avansate în marginea ecranului, oferind funcționalități impresionante fără necesitatea unui mouse, tastatură sau conexiune permanentă la internet. Laptopul permite operarea prin gesturi și cuvinte, generând texte și imagini, și chiar afișând holograme interactive.

 

Tehnologia Ameria a primit laude de la reprezentanți ai unor companii de renume, cum ar fi Philips și Samsung, iar Sony a devenit partener. Cu potențialul de a revoluționa piețele globale ale ecranelor și PC-urilor, Ameria este susținută de o bancă de investiții recunoscută și planifică să lanseze primele sute de unități de testare până la sfârșitul anului.

 

Laptopul Maverick AI, așa cum a fost denumit, se distinge prin capacitatea sa de a interpreta comenzi vocale și gesturi fără contact, promițând o interacțiune revoluționară cu tehnologia. Cu sediul într-o regiune care devine un centru AI important în Germania, Ameria se alătură altor lideri și inovatori în domeniul inteligenței artificiale, consolidând poziția regiunii ca un hub tehnologic de top.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS DEFICIT DE MEDICAMENTE

Deficitul critic de medicamente din UE, în atenția EMA

Statele care întâmpină greutăți majore în aprovizionarea cu medicamente vor putea apela la mecanismul de solidaritate ...

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now