Image 1
Image 2

ÎN SPRIJINUL TINERILOR

Asociația Eliezer are în derulare noi activități și proiecte

Asociația Eliezer din municipiul Satu Mare a început anul în forță, cu numeroase activități și proiecte menite a-i ajuta pe tinerii proaspăt ieșiți din sistemul de protecție socială.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cea mai recentă dintre aceste activități s-a desfășurat la Timișoara, unde tânărul Antonio Varga, președintele organizației non-profit a pus bazele unei noi colaborări de viitor cu asociații care acționează pe același segment.

 

Am avut o zi plină, dar a meritat. Am fost la Timișoara unde am avut o întâlnire cu reprezentanți ai DGASPC Timiș, și am avut mai multe subiecte pe listă. Am discutat despre siguranța tinerilor din sistemul de protecție, am pus bazele unui parteneriat cu Asociația Eliezer pe diferite proiecte, ⁠am vizitat Centrul Speranță și Lumină din Varias, unde am fost impresionat de munca domnului Laurențiu Timiș, de devotamentul și iubirea dânsului pentru cei 24 de copii.

 

De asemenea, am vizitat Asociatia Agathos unde i-am întâlnit pe Lenu și Mihai, doi soți care nu obosesc să facă bine pentru tinerii care ies din sistemul de protecție socială. Am avut și o întâlnire cu mai mulți psihoterapeuți și psihologi pentru a face un parteneriat și o colaborare cu Asociația Eliezer.

Da, a fost o zi cu multe activități, mulți oameni noi, minunați pe care Dumnezeu mi i-a scos în cale, noi idei și colaborări! Un bun început de an!”, a declarat Anton Varga, președintele Asociației Eliezer din Satu Mare.

 

Această organizație non-profit este pentru sufletele tinere, pentru cei care ies din orfelinat la vârsta de 18 ani. Părăsesc sistemul de protecție, locul pe care poate mulți dintre ei îl numeau “acasă” și ajung să nu-și găsească locul în lume pentru că nu mai au un cămin al lor.

Scopul asociației este să vină în sprijinul lor, să le ofere tot ce se poate și să facă strategii pentru ca viitorul lor să fie unul mai bun.

 

Citește și:

Activități recreative inițiate de Asociația Eliezer pentru copiii de la Casa “Alexandra”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with