Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

DARURI, BUCURIE SI LUMINĂ

Asociația Filantropia Maramureșeană ajută sute de bătrâni singuri și familii nevoiașe

Campania filantropică „La căsuța unde-i neaua până-n tindă”, este în plină desfășurare, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Cu această ocazie, peste 110 de bătrâni singuri și familii numeroase din Maramureșul Voievodal, au primit vizita voluntarilor Asociației „Filantropia Maramureșeană”, zilele trecute. Pe lângă darurile oferite, au adus lumină și bucurie acum în prag de sfintele sărbători.

 

Au fost prezenți „în teritoriu”, părintele Andrei Pop, consilier eparhial al sectorului social-filantropic și misionar, părintele Adrian Morar, referent al sectorului, precum și voluntarii Dănuț Bojor și Laura Andor. Acest proiect din prag de iarnă se înscrie în contextul Anului Omagial 2023, al pastorației persoanelor vârstnice în Patriarhia Română.

 

Din dorința de a fi alături de cei care au o stare materială mai precară, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, voluntarii și-au propus să vină în ajutorul familiilor cu mulți copii, persoanelor vârstnice singure sau cu dificultăți din cuprinsul parohiilor Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului.

 

De asemenea, pe lângă ajutoarele de ordin material, tinerii au adus un zâmbet de bucurie pe fețele pline de griji a celor pe care i-au vizitat.
Valoarea ajutoarelor oferite s-a ridică la suma de 29.170 RON, iar bucuria adusă în casele beneficiarilor a fost neprețuită.

 

Astfel, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin, voluntarii Asociației au vizitat până acum un număr total de 334 beneficiari din cuprinsul Eparhiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, oferindu-le alimente și dulciuri copiilor, în cadrul proiectului „La căsuța unde-i neaua până-n tindă”, aflat la prima ediție.

 

Reprezentanții asociației și-au propus ca în anul care vine să fie alături de și mai multe persoane aflate în nevoie oferind atât cele materiale cât și cele duhovnicești.

 

Cei care doresc să se implice, o pot
face printr-o donație în următoarele conturi ale Asociației Filantropia Maramureșeană:

RO27BTRLRONCRTO441357901 – RON

RO74BTRLEURCRT0441357901 – EURO

RO78BTRLUSDCRT0441357901 – DOLARI

Deschise la Banca Transilvania

Sau PayPal

https://paypal.me/FILANTROPMM?country.x=RO&locale.x=ro_RO

Citește și:

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with