Image 1
Image 2

EDUCAȚIE PRIN DISTRACȚIE

Asociația Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului continuă organizarea de ateliere pentru copii

Asociația Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului continuă și în acest an proiectul Generații, susținut de Fundația Regală Margareta a României, cu activități pe care copiii le îndrăgesc și cu voluntari dedicați.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Dacă în 2023 toate atelierele pregătite special pentru cei mici le-au adus acestora numeroase bucurii, experiențe inedite și care să le ofere prilejul să petreacă împreună timp de calitate, iată că și anul acesta beneficiarii Centrului de Zi Sfânta Tatiana vor avea parte de activități cel puțin la fel de interesante și atractive.

 

 

Pentru anul 2024, atelierele propuse sunt următoarele: Atelier de creație; Atelier de pictură pe sticlă; Bucuria jocului; Ecologizarea de azi, sănătatea de mâine; Micii dănțăuși; Povești cu tâlc; Rețetele bunicii; Școala e șansa mea!

 

 

Sunt activități frumoase, unele pe care reprezentanții Asociației Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului le continuă din anii anteriori, dar și ateliere noi, care le va deschide noi orizonturi tuturor copiilor care vor participa la ele.

 

 

Unele dintre cele mai apreciate activități pentru fetele care frecventează Centrul de Zi Sfânta Tatiana este gătitul. Acestea învață multe din tainele bucătăritului de la o voluntară experimentată.

 

 

Micile domnișoare au pregătit deja singure câteva feluri de mâncare, în urma lecțiilor și sfaturilor primite în cadrul atelierului de gătit. Mămăliguța și ciorba le-au ieșit extrem de gustoasă, iar apoi au avut posibilitatea să se așeze toate la masă, pentru a se bucura împreună de bucatele pregătite și binecuvântate prin rugăciune.

 

Citește și:

Asociaţia Acoperământul Maicii Domnului îngrijeşte 83 de copii săraci

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with