Image 1
Image 2
Acasa

UN NOU PROIECT

Asociația Stea îi ajută pe părinți și copii să se conecteze autentic

Un nou proiect al Asociației Stea le promite familiilor interesate o săptămână plină de conștientizare emoțională și empowerment, prin anumite strategii simple.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Este vorba despre o săptămână dedicată părinților și copiilor lor cu vârste între 9 și 12 ani, în care vor practica diferite jocuri, prin intermediul cărora membrii familiei vor avea conexiuni mai puternice.

 

 

“Suntem bucuroși că părinții conștienți ales să facă diferența în viața copiilor lor, investind în dezvoltarea lor emoțională și într-o legătură puternică în familie. Înțelegem că adesea caută idei noi și distractive pentru a se implica și conecta cu cei mici.

 

Activitatea “Culorile emoțiilor – Retrospectiva săptămânii familiei noastre” vine în întâmpinarea nevoilor familiilor, oferind valoroase oportunități de creație distractivă.

 

Este un mod plin de culoare de a relata momentele speciale ale săptămânii într-un colaj de familie. De asemenea, ajutăm la reflecție și empowerment, prin conversații profunde despre soluții creative și puterea de a influența pozitiv propria viață și a celor dragi.

 

 

Putem contribui la conexiunea în familie, prin momente de calitate în care veți descoperi bucuria petrecerii timpului împreună.

Dragi părinți, alăturați-vă comunității părinților conștienți și transformați săptămâna voastră într-o călătorie plină de emoție și conexiune în familie!”, a declarat Cristina Bala, președinta Asociației Stea din municipiul Satu Mare.

 

 

Dintre obiectivele dorite și rezultatele țintite, sunt enumerate următoarele, pe pagina de proiect: dezvoltarea abilităților copiilor de identificare a emoțiilor și promovarea unei comunicări deschise în familie; asocierea culorilor cu emoțiile pentru a spori conștientizarea și înțelegerea stărilor emoționale;

 

explorarea soluțiilor în fața momentelor dificile pentru a dezvolta abilități de rezolvare a problemelor; promovarea conexiunii și bucuriei de a petrece timp în familie prin reflectarea asupra evenimentelor săptămânii; membrii familiei își vor dezvolta abilitatea de a identifica și înțelege emoțiile trăite în diferite situații;

 

copiii vor învăța să asocieze culori cu emoțiile și să reflecteze asupra experiențelor lor din săptămâna respectivă; copiii vor explora soluțiile găsite în fața momentelor dificile și vor reflecta asupra puterii lor de a influența pozitiv propria lor viață.

 

 

Această activitate va promova conexiunea și bucuria de a petrece timp împreună cu familia.

 

Citește și:

Beneficiarii de la Asociația Stea au vizitat Grădina Zoologică din Oradea

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Bugetarii au șase zile libere în „minivacanța” de Paște

SISTEMUL PUBLIC

Bugetarii au șase zile libere în „minivacanța” de Paște

Românii vor avea o prima minivacanță, de șase zile, la începutul lunii mai, când va fi și Paștele Ortodox. Fiindcă Paștele va fi în aceeași săptămână cu 1 Mai, zi liberă prin lege, Guvernul a hotărât ca bugetarii să fie liberi și în 2 mai, astfel încât să se facă „punte” cu Paștele, în 5 mai.