Image 1
Image 2

INFRACȚIUNI

Bărbat din Negrești-Oaș dus la închisoare

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 15 ianuarie 2024 activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în județ.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, aplicând peste 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 35.000 de lei.

 

Infracțiuni în regimul rutier

 

În 15 ianuarie 2024 polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Negrești-Oaș, pe numele unui bărbat, de 46 de ani, din județul Satu Mare.

 

Bărbatul este condamnat la 2 ani, 2 luni și 20 de zile de închisoare, pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier. Acesta a fost depus în Penitenciarul Satu Mare. Activitatea a beneficiat de sprijinul Secției Poliție Rurală Negrești-Oaș.

 

CITEȘTE ȘI: Multe infecții respiratorii în Satu Mare într-o săptămână

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with