Image 1
Image 2

HOROSCOP 13.02.2024

BERBEC: Toată ziua te distrezi și ești pus pe glume

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC. Toată ziua te distrezi și ești pus pe glume, parcă ai presimți că în curând va trebui să te ocupi de lucruri mai serioase. Atunci chefurile vor trece pe planul doi, dar nu te îngrijora, pentru că ceea ce vei face îți va aduce plăcere și folos material însemnat.

 

TAUR. Are loc un eveniment mult așteptat, care reușește să adune multă lume la un loc pentru a sărb[tori împreună un succes nu tocmai recent. S-a anunțat cam de mult această întâlnire, încât nimeni nu a mai crezut că va avea loc, dar acum vă veți simți excelent.

 

GEMENI. O zi liberă e chiar perfectă pentru a te ocupa de un lucru important pe care nu ai putut să-l realizezi zilele trecute din cauza stresului ce încărca atmosfera. Acum, mai detașat de miezul evenimentelor, ai o altă viziune asupra problemei și vezi lacunele.

 

RAC. Se creează o atmosferă ideală pentru planurile comune ale întregii familii. Reușiți să puneți la punct tot ce a rămas neterminat de o bucată de vreme, iar un eveniment va îi aduna la o masă pe toți prietenii tăi, cu care nu v-ați mai văzut de foarte mult timp.

 

LEU. Nu te grăbi să dai un răspuns concret dacă ți se face o propunere destul de tentantă, lasă lucrurile să se mai sedimenteze. Ai putea primi oferte mult mai bune, iar dacă o accepți pe prima, nu vei mai putea profita și de celelalte, oricât de rentabile ar fi ele.

 

FECIOARĂ. Nu te crampona de atmosfera sumbră în care nimerești, căci doar de tine depinde că vrei să rămâi aici, sau ieși din acest mediu nociv pentru sufletul tău. Dacă decizi să întorci spatele locului în care te afli, te vei relaxa și chiar te vei putea simți bine.

 

BALANȚĂ. Dacă pleci la drum, la destinație te așteaptă o atmosferă foarte plăcută, ceea ce te va ajuta să uiți puțin de problemele pe care le-ai lăsat acasă. Ar fi chiar indicat să evadezi un pic din mediul tău obișnuit, căci un anturaj nou îți priește acum de minune.

 

SCORPION. Ai o mulțime de idei geniale în cap, dar toate depind de capitalul pe care ești dispus, sau ai posibilitatea să-l investești. Chiar dacă în acest moment nu dispui de banii necesari, se pare că în curând îi vei obține și îți vei puteai atinge scopul propus.

 

SĂGETĂTOR. Găsește-ți ceva interesant de făcut, pentru că nu ai vrea să dedici o zi atât de frumoasă unor treburi de rutină. De banalități te-ai tot ocupat toată săptămâna, deci acum treci la altceva mai incitant, mai palpitant, care să-ți ofere puțină satisfacție.

 

CAPRICORN. Ai în tine o energie de nedescris, dar nu reușești, sau mai bine zis, nici nu încerci să o canalizezi spre muncile gospodărești ce te așteaptă. Ai avea destul de multe de făcut prin casă, dar astăzi îți găsești și lucuri mai bune, mai rentabile de făcut.

 

VĂRSĂTOR. Prietenii sunt puși pe glume, deci lasă-te și tu dus de valuri, nu te ocupa de lucruri prea sobre. Sunteți cu toții binedispuși, nu aveți niciun chef de lucruri serioase și faceți haz de tot ce vă pică în cale, chiar și unii de alții, dar nimeni nu se va supăra.

 

PEȘTI. Este o zi calmă și plăcută, exact cum aveai nevoie pentru week end. Ești obosit, a fost o săptămână destul de agitată, dar măcar acum te poți bucura cu adevărat de liniște. Alături de cei dragi te poți ocupa și tu un picuț de lucruri care îți fac plăcere.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Venus se confruntă cu Pluto.

Horoscopul tău săptămânal spune că resentimentele sunt dezvăluite în relațiile tale

Horoscopul tău pentru săptămâna 3 decembrie – 9 decembrie spune că te pregătești să spargi armonia și să reconstruiești din bucățile rupte. Energia pe care trebuie să o așteptați cu nerăbdare în această săptămână nu este ușor de digerat, dar este necesar să îndepărtați ceea ce nu mai funcționează și să identificați problemele de care poate nu v-ați dat seama că erau acolo.