Image 1
Image 2

DRAGOBETELE SĂRUTĂ FETELE

Biblioteca invită liceenii sătmăreni la un concurs de creație literară

Biblioteca Județeană Satu Mare, sub auspiciile Consiliului Județean Satu Mare, organizează evenimentul - concurs cu tema „Dragobetele – Sărută fetele”, Ediția a patra, destinat elevilor de liceu sătmăreni, pentru a sărbători ziua dragostei la români.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Concursul constă în scrierea unei creații literare -Poezie- având ca subiect dragostea.

Cele mai reușite creații vor fi recompensate cu diplome, premii și cărți.

Creațiile literare și fișa de înscriere se pot trimite pe e-mailul Bibliotecii Județene Satu Mare, până în 15 februarie 2024: [email protected].

 

 

Instituția de cultură mai menționează care sunt condițiile pe care trebuie să le întrunească fiecare participant. “Dacă sunteți liceeni, iubiți lectura și vă place să comunicați prin versuri, acest concurs vi se adresează. Sunteți invitați să scrieți o poezie cu tema dragostei. Fiecare participant se poate înscrie la concurs cu o singură poezie.

 

 

Termenul limită de trimitere este 15 februarie. Lucrările trimise după această dată nu vor intra în concurs. Lucrările și fișa de înscriere vor fi trimise on-line la adresa de e-mail [email protected]. Lucrările trimise nu se returnează.

 

 

Jurizarea lucrărilor va avea loc în perioada 19 – 22 februarie și se va efectua de către un juriu de specialitate.

Cele mai bune creații vor fi recompensate astfel: premiul I, II, III și mențiune.

 

 

Rezultatele concursului vor fi anunțate în 23 februarie 2024, la sediul Bibliotecii Județene Satu Mare, situat pe strada Iuliu Maniu, la nr. 2, în cadrul evenimentului “Dragobetele sărută fetele”. Poeziile câștigătoare vor fi recitate de autori.

Toți concurenții vor primi diplomă de participare.”, se arată în informarea transmisă de Instituția de cultură.

 

 

Fișele de înscriere pot fi descărcate de pe pagina de Facebook denumită “Biblioteca Județeană Satu Mare – Secția Împrumut pentru Adulți”.

Trebuie specificate titlul poeziei, numele și prenumele autorului, unitatea de învățământ, clasa și profesorul coordonator.

 

Citește și

De Dragobete, fetele și feciorii căutau flori de primăvară în pădure

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns