Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

EXPERIMENTE ÎN LABORATOR

Biblioteca Județeană oferă copiilor activități recreative inedite

Biblioteca Județeană Satu Mare, Secția împrumut pentru copii le oferă celor mici posibilitatea de a petrece timp de calitate în cadrul instituției.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ca de fiecare dată, bibliotecarii sătmăreni vin cu idei ingenioase pentru a-i atrage pe cei mici și a-i determina să le calce pragul.

 

 

Cea mai recentă idee de acest gen este un program, care se va desfășura pe parcursul a mai multor zile și va trezi curiozitatea tuturor copiilor. Este vorba despre experimente de laborator, activități de quilling, dar și o zi în care cei mici vor juca jocuri de societate.

 

 

Îți place să experimentezi? Vrei să înveți cum să faci dintr-un ou minge? Vino la bibliotecă din data de 12 februarie până în 16 februarie, săptămâna vacanței și începe să experimentezi, fii tu însuți un geniu al științei!

 

 

Dacă ți-am captat interesul, te așteptăm la bibliotecă în zilele de luni, miercuri și vineri, între orele 10:00 și 11:00“, este precizat în comunicatul Bibliotecii Județene Satu Mare.

 

 

Programul pe zile este conceput în felul următor: luni, între orele 10:00 – 11:00 este ziua Quilling; marți, între orele 10:00 – 11:00 va fi ziua experimentelor în bibliotecă – LabLibrary; vineri, în intervalul 10:00 – 12:00 va fi “Ziua jocurilor de societate”.

 

 

Copii cu vârsta cuprinsă între 6-8 ani se pot înscrie zilnic, la numărul de telefon: 0261/711.199, pentru activități în limba română.

 

Citește și:

Activitățile dedicate prichindeilor continuă la Biblioteca Județeană

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns