Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

– 500 g de biscuiti alimentari,

– 250 g de zahar,

– 1-2 pliculete de zahar vanilat,

– 200 g de unt (cu grasime redusa),

– 250 ml de lapte,

– circa 50 ml de apa,

– 50 g de cacao,

– 200 g de migdale prajite,

– cocos amestecat cu pudra de migdale, sau martipan topit pentru invelirea bilutelor.

Mod de preparare:

Bisruitii se macina (mai fin decat pentru salamul de biscuiti). Zaharul, cacaua si zaharul vanilat se amesteca, se pune apa, cat sa acopere si se fierbe un sirop. Cand se ia de pe foc se adauga untul si se amesteca, pana acesta se topeste. Biscuitii se stropesc cu lapte cald, apoi se toarna sipopul si se amesteca bine. Din aceasta compozitie se formeaza bilute, dar in mijlocul fiecareia se pune cate o migdala prajita. Bilutele se rostogolesc in cocosul amestecat cu praful de migdale, sau se invelesc in martipan, eventual in ciocolata.

 

Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Mini Pizza cu ciuperci și roșii cherry

FAST FOOD

Mini Pizza cu ciuperci și roșii cherry

Aceste mini pizza cu ciuperci și roșii sunt alegerea perfectă pentru orice ocazie, oferind un gust delicios atât servite calde, cât și reci. Ideale pentru petreceri în aer liber sau ca aperitive de vară, ele vor fi cu siguranță pe placul tuturor.

Omurice: Omeletă Japoneză cu orez

Omurice: Omeletă Japoneză cu orez

Există două povești despre adevărata origine și crearea acestui fel de mâncare neobișnuit de fuziune. Unul susține că a fost creat în Tokyo ca un fel de mâncare pregătit rapid pentru a hrăni personalul restaurantului. Cu toate acestea, cealaltă poveste spune că, de fapt, a fost inventat în Osaka ca o masă special concepută pentru un anumit client care putea mânca doar alimente ușoare.