Image 1
Image 2

Careiul continuă să “uimească” prin numărul mare de furturi!

Careiul continuă să “uimească” prin numărul mare de furturi!
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol


În 20 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Carei, cu sprijinul Secţiei Poliţie Rurală Petreşti, au identificat persoana bănuită de comiterea mai multor infracţiuni de furt şi furt calificat.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr de 19 de ani, domiciliat în Carei, ar fi sustras din trei imobile şi un autoturism, mai multe bunuri şi sume de bani, creând un prejudiciu de 26.050 de lei.

Faţă de persoana în cauză, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, aceasta fiind depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi furt calificat.

3 comentarii

  1. Am intâlnit o familie di jud Bihor care m-a rugat să apelez un telefon ,crezând că l-a rătăcit prin maşină ( in Satu Mare ) . Telefonul nu s-a auzit ,atunci şi-a dat seama că nici borseta nu este. Refăcând Traseul a tras concluzia că in parcare la Kaufland -Carei,cineva i-a sustras de pe bord borseta, el fiind lângă maşină. Folosesc diferite metode,lucrează in grup ,vând ,intrabă etc

  2. Am intâlnit o familie di jud Bihor care m-a rugat să apelez un telefon ,crezând că l-a rătăcit prin maşină ( in Satu Mare ) . Telefonul nu s-a auzit ,atunci şi-a dat seama că nici borseta nu este. Refăcând Traseul a tras concluzia că in parcare la Kaufland ,cineva i-a sustras de pe bord borseta, el fiind lângă maşină. Folosesc diferite metode,lucrează in grup ,vând ,intrabă etc

Lasă un răspuns

Connect with