Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ACCIDENT ÎN SATU MARE

Ce tragedie! A furat un taxi după care a murit. Declarația șocantă a unei martore

Tragedie pe strada Aurora din Satu Mare: Un bărbat de 28 de ani a murit în urma un accident provocat în urma unei sustrageri de autoturism.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În dimineața zilei de 4 noiembrie 2023, ora 05:00, pe strada Aurora din Micro 16, din municipiul Satu Mare s-a produs un eveniment tragic care a necesitat intervenția Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someș” și a Poliției Județene Satu Mare.

 

La locul accidentului, au fost mobilizate resurse considerabile pentru a face față situației de urgență. Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someș” au răspuns la apel cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, și un echipaj de prim ajutor, solicitând, de asemenea, sprijinul Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare.

 

S-a constatat că o persoană în vârstă de aproximativ 30 de ani se afla în stop cardio-respirator. Personalul medical prezent la fața locului a început imediat manevrele de resuscitare, dar, din nefericire, victima nu a răspuns protocolului de resuscitare și a fost declarat decesul pe loc.

În paralel, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, pentru a evita orice pericol suplimentar în această situație deja tragică.

 

Polițiștii spun cum s-a întâmplat totul

 

Potrivit informațiilor furnizate de către Poliția Satu Mare, evenimentul a fost provocat de neînțelegeri legate de plata serviciilor prestate.

 

Un bărbat de 28 de ani din Mădăras a sustras autoturismul unui taximetrist de la VIP Taxi în vârstă de 47 de ani din Satu Mare, iar în scurt timp a intrat în coliziune cu un alt autovehicul și cu un perete de locuințe. Impactul a avut consecințe tragice, soldându-se cu decesul bărbatului de 28 de ani.

 

Cercetările în acest caz continuă pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

 

 

Declarația șocantă a unei martore

 

Satu Mare, Strada Aurora, Micro 16. Ora 4:25, dimineața. O martoră la eveniment ne-a povestit ce s-a întâmplat:

 

“La ora 4.20 am chemat un taxi. Am urcat în mașină și am auzit că în dispecerat chema o mașină pe la Bellagio Micro 16 unde zicea taximetristul nostru c-o să preia el comanda. Când am ajuns în față la Irish pub la Bellagio era un alt taxi  cu un client care se băteau.

 

Noi n-am putut să trecem de ei, și atunci automat  un client a venit la noi și a început să dea cu pumnii în parbriz să ne spargă parbrizul. Șoferul nostru dat un pic în spate o coborât din mașină și tot încerca să se poarte cu clientul, că ce-o făcut el cu parbrizul.

 

La un moment dat a venit șoferul nostru, a urcat în mașină, iar celălalt, clientul nemulțumit, sau nu știu cine era domnul a urcat în celălalt taxi așa cum era mort de beat. Noi n-am încercat să-l ocolim o început să dea cu mașina în noi de vreo cinci ori. Noi nu puteam nici cum să mergem de-acolo, am încercat să sar din mașină  însă mi-a fost frică, îmi ziceam că mă vede ăsta și cu siguranță mă ia pe capotă.

 

Cum a scăpat șoferul nostru în momentul când o dat un pic în spate, cealaltă mașină a  pornit, cred că am mers cu 100 km la oră pe străduța aia și tot striga că ne ajunge  din urmă. Era la juma de metru de noi, dar noi am luat curba, iar el o intrat frontal în copac și pe loc  a murit.”.

 

Comunitatea din Mădăras este în doliu

 

Tânărul implicat în accident este Adrian T. din Mădaras, în vârstă de doar 28 de ani. Comunitatea din Mădăras este în doliu.

 

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns