Image 1
Image 2

IFPLUSVIDEO

Centrul Vechi al Băii Mari s-a curățat după ce viceprimarul cu atribuții de primar a intervenit

La scurt timp după ce site-ul nostru a prezentat fotografii și imagini video realizate astăzi dimineață în centrul vechi al municipiului Baia Mare, viceprimarul cu atribuții de primar Doru Dăncuș a mobilizat angajații SPAU Baia Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

”Azinoapte a fost vânt puternic și au căzut fruze multe de pe copaci. Am reușit să îi conving și să îi mobilizez pe oameni să vină la muncă și sâmbăta deși nu sunt plătiți suplimentar. Celor care au acceptat să muncească în aceste zile de sărbătoare fără a fi plătiți suplimentar le-am rezolvat să aibă o masă caldă și să primească câte un pachet cu produse alimentare.

 

În Centrul Vechi s-au mobilizat exemplar și au început munca la ora 10.00. În scurt timp frunzele au fost adunate iar acum zona istorică a orașului este curată” ne-a transmis Doru Dăncuș, viceprimarul cu atribuții de primar a municipiului Baia Mare.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

IFPLUS MILITARII SE SPECIALIZEAZĂ

Participă la cursul de Comunicații

Centrul Militar Județean Maramureș își califică cadrele în activitate. În acest sens, organizează un curs de formare în comunicații. Vizați sunt subofițerii și maiștrii militari încadrați la unitățile militare de pe raza județului Maramureș. În condițiile actuale este necesar ca militarii să aibă exeperiență și să fie calificați, pentru a putea acționa eficient în caz de nevoie.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now

BAIA MARE

Judeţul reabilitează clădirea CJ

La ultima şedinţă, consilierii judeţeni Baia Mare au aprobat proiectul cu titlul „Reabilitare Palat Administrativ” în vederea finanţării acestuia. Proiectul face parte din Programul Regional Nord-Vest 2021-2027