Image 1
Image 2
Acasa
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

2 morcovi de soi dulce, de mărime potrivită, un măr, 2 ouă (în zilele de post se poate și fără ouă), două căni de făină albă, 1 pliculeț de praf de copt, o jumătate de cană de ulei de floarea soarelui, o cană de zahăr, scorțișoară pudră și ghimbir praf după gust.

Mod de preparare

Morcovii și mărul se curăță, se spală și se dau pe răzătoarea măruntă. Ouăle se mixează bine cu zahărul, până când spuma devine albicioasă, spumoasă și omogenă, apoi se adaugă uleiul și făina amestecată cu praful de copt. Se amestecă bine și se încorporează apoi morcovii și mărul, adăugând la aluat inclusiv zeama pe care acestea au lăsat-o la răzuire. Se toarnă compoziția în tavă de chec unsă în prealabil cu un pic de ulei, margarină sau unt și tapetată cu făină. Se dă la cuptorul preîncălzit și se coace aproximativ 30 de minute. După ce se răcește se poate orna cu ciocolată topită, zahăr pudră, ciocolată și fulgi colorați de cocos sau cu alte glazuri.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

DELICATESE CULINARĂ

Salată beouf cu ton

În general, o salată este cu atât mai elegantă în prezentare cu cât este mai simplu ornată.

În general, o salată este cu atât mai elegantă în prezentare cu cât este mai simplu ornată.

CONSERVE PE IARNĂ

Zarzavat pentru ciorbe, la borcan (tocătură)

Zarzavat de legume pentru iarnă– aromat, gustos, cu texturi și arome ce se îmbină perfect, rețeta simplă, naturală, fără conservanți. Putem spune că facem și economie la bugetul casei realizând zarvat pentru ciorbe la borcan, căci vara toate aceste legume sunt mult mai ieftine, fiind în plin sezon. În plus, când ai în grădina proprie o mulțime de legume și verdețuri, nu ar fi păcat să nu profiți de faptul că sunt naturale și sunt crescute cu dragoste?