Image 1
Image 2

Ciorbă de păstăi cu perişoare sau cârnaţi

Ciorba de pastai cu perisoare
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Ciorba de pastai cu perisoare
Ciorba de pastai cu perisoare

Ingrediente:

– 400 g de fasole verde

– 300 g de carne tocată de porc

– o ceapă, un căţel de usturoi

– 2 morcovi

– o lingură de ulei

– un ou

– o lingură de pesmet

– sare, piper, boia de ardei dulce, delicat

– o legătură de pătrunjel verde

Mod de preparare:

Carnea tocată se amestecă cu pesmetul şi oul, se condimentează cu sare piper şi delicat. Ceapa şi usturoiul se mărunţeşte şi se căleşte în ulei, până când devin sticloase. Se adaugă o linguriţă de boia, se stinge cu circa 1,5 litri de apă, se adaugă morcovii tăiaţi felii subţiri, iar după ce începe să clocotească se adaugă şi fasolea verde curăţată şi bucăţită. Se condimentează după gust, iar când păstăii s-au fiert pe jumătate, din pasta anterior pregătită se formează perişoare şi se fierbe până când toate ingredientele se înmoaie. Dacă nu aveţi acasă carne, perişoarele se pot înlocui cu câtnaţi. Ciorba se serveşte presărată cu pătrunjel verde mărunţit, sau eventual cu adaos de smântână.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

POFTĂ BUNĂ

Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor puteți pregăti oricând veți avea poftă de un aperitiv sau o gustare caldă. Nouă ne plac foarte mult ciupercile și le consumăm destul de des. Acestea sunt bogate în vitamine, fibre și antioxidanți, iar substanțele nutritive conținute de acestea ajută sistemul imunitar.
Sunt sățioase, așa că le putem introduce în meniul nostru și atunci când suntem la dietă.

Friptură de vită umplută cu ciuperci

REȚETE ROMÂNEȘTI

Friptură de vită umplută cu ciuperci

Această rețetă de mușchi de vacă umplut este perfectă pentru o masă festivă sau un prânz de duminică împreună cu familia și prietenii. Aromată și suculentă, această preparare aduce un plus de eleganță și rafinament oricărei mese.