Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cîțu: Nu există un grup de lucru la nivelul Ministerului Sănătăţii privind raportarea deceselor de COVID-19

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Premierul Citu

Premierul Florin Cîţu a declarat că nu există un grup de lucru la nivelul Ministerului Sănătăţii privind raportarea deceselor de COVID-19.


“Secretarului de stat Baciu i-am cerut ieri, în urma informațiilor apărute în presă, să îmi spună dacă există la nivelul Ministerului Sănătății un grup de lucru, așa cum a fost informația care a apărut în presă,  care se ocupă de așa ceva. Azi avem confirmarea că acest grup de lucru nu există, deci nu am cum să vă dau vreo informație. Vom face un grup de lucru care să investigheze și vom urmări toată procedura. Grup de lucru, care va trebui să vină cu niște concluzii, concluzii care trebuie să fie prezentate în guvern și după aceea putem să le prezentăm și noi.” a spus Florin Cîțu.

El a precizat că încă nu a primit de la vicepremierul Dan Barna vreun material în privinţa modului de raportare a persoanelor decedate de COVID-19.

“Am verificat stenograma ședinței de guvern și nu este nicio informare în ședință de guvern, am verificat dacă de la Ministerul Sănătății a plecat vreun material către cabinetul premierului, nu a plecat niciun material, am verificat la registratura Guvernului dacă există vreun material primit de la Ministerul Sănătății sau de la vicepremier, nu există niciun material. Este posibil să fie pe drum.” a spus Cîțu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns