Image 1
Image 2

POLITICĂ

Ciucă: România nu va ajunge pe mâna demagogilor și a populiștilor

România nu va ajunge pe mâna demagogilor și a populiștilor pentru că destinul României este să fie parte din lumea liberă, din lumea occidentală,...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

… a declarat președintele Senatului, Nicolae Ciucă miercuri, la ceremonia organizată cu prilejul împlinirii a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române, la Iași.

 

 

 

Președintele PNL, Nicolae Ciucă a subliniat că România a rămas un pol de stabilitate.

La 165 de ani de la Unirea Principatelor Române, ne amintim că fiecare pas important din istoria noastră a fost posibil datorită unității și determinării poporului nostru. România are un destin istoric, iar acesta se referă la România Occidentală, europeană, suverană și independentă.

În ciuda provocărilor, România a rămas astăzi un pol de stabilitate și democrație în regiunea noastră.” a spus Ciucă.

 

 

 

Liderul liberalilor a subliniat că ”politica nu trebuie să fie despre dispute sau interese mărunte, ci despre servirea adevăratelor nevoi ale oamenilor: școli și spitale moderne, drumuri mai bune care să unească regiunile țării, locuri de muncă, venituri mai mari și prețuri accesibile”.

Potrivit președintelui Senatului, a rămas la fel de actual îndemnul marelui om politic și de cultură Simion Bărnuțiu: „Țineți cu poporul toți, ca să nu rătăciți!”.

 

 

 

Cu privit la fondurile europene, Ciucă spune că snt moatoare ale dezvoltării României.

Fondurile europene și sprijinul internațional nu sunt doar simboluri ale încrederii în România, ci și motoare ale dezvoltării noastre. România nu va ajunge pe mâna demagogilor și a populiștilor pentru că destinul României este să fie parte din lumea liberă, din lumea occidentală.” a mai declarat Ciucă, care apreciază că  drumul pe care mergem astăzi este cel corect.

 

 

 

 

Avem nevoie în continuare de buni administratori ai fondurilor europene care să transforme România într-un pol de dezvoltare regional. Cel mai frumos cadou pe care putem să îl facem României de ziua Unirii Principatelor este încrederea noastră în viitorul ei. Să fim încrezători și să fim uniți!” a conchis Ciucă.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:Politică dezordonată, economie dezordonată, finanțe dezordonate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with