Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

PLANUL LOR INSPIRAT DE HAGI

Continuă investițiile fraților Dedeman în fotbal

Continuă investițiile fraților Dedeman în fotbal
Frații Pavăl sunt printre cei mai bogați români, cu o avere estimată la 3.4 miliarde de dolari, conform jurnaliștilor de la Forbes SUA.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

 

 

Dragoș și Adrian Pavăl, frații care controlează Dedeman, continuă să investească în echipa de fotbal pe care au preluat-o în anii trecuți și își mențin planurile pentru viitor, urmând să dezvolte o structură similară cu cea implementată de Gică Hagi, în conformitate cu proiectul Viitorul Constanța.

 

 

FC Bacău, echipa condusă de „frații Dedeman”, se află în play-off-ul Seriei 1 din Liga 3. Frații Pavăl dețin o avere apropiată de 3.5 miliarde de dolari.

 

Inițial, aceștia au preluat o școală de fotbal și ulterior au extins investițiile și în fotbalul senior, participând în Liga a Treia. Accentul s-a pus pe îmbunătățirea infrastructurii bazei de copii și juniori, iar proiectul a fost concentrat pe recrutarea celor mai talentați tineri din Moldova și chiar din Republica Moldova.

 

 

Cu aproximativ doi ani în urmă, proprietarii Dedeman au decis să investească și în fotbalul senior, aducând echipa Dinamo Bacău, ulterior redenumită FC Bacău, în Liga a Treia. În această perioadă, lucrările de infrastructură au continuat, incluzând construcția a trei terenuri de fotbal la ieșirea din Bacău, două cu gazon sintetic și unul cu iarbă naturală.

 

 

La nivel de seniori, FC Bacău a obținut în acest sezon o performanță semnificativă, calificându-se în play-off-ul Seriei 1 din Liga 3, plecând de pe ultima poziție care permite accederea în această etapă, de la poziția a patra, având în vedere că liderul Foresta Suceava s-a retras din campionat în ultimul moment. Echipa speră acum la promovarea în Liga a Doua, deși va fi o provocare dificilă.

 

 

Planul lor continuă să vizeze construirea unei academii în stilul lui Hagi, cu accent pe promovarea jucătorilor tineri. Se discută despre construirea unui hotel și a unui restaurant, cu o atenție specială acordată nevoilor copiilor.

Sursa Sport.ro a declarat: „Frații Dedeman au investit sume considerabile în infrastructura școlii de fotbal preluate de la Ciocoiu, care se confrunta cu dificultăți financiare. Acum își propun să creeze o academie în stilul lui Hagi. Vor să construiască un hotel și să ofere mâncare copiilor. Scopul este să promoveze jucătorii care au crescut în centrul lor de juniori în Liga a Treia și să continue această tradiție cu generațiile viitoare”.

 

 

Frații Pavăl sunt printre cei mai bogați români, cu o avere estimată la 3.4 miliarde de dolari, conform jurnaliștilor de la Forbes SUA.

 

CITEȘTE ȘIȘase români în topul Forbes al miliardarilor lumii

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns