Image 1
Image 2
Acasa

Cremă de unt cu verdeaţă

Cremă de unt cu verdeaţă
Cremă de unt cu verdeaţă
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Cremă de unt cu verdeaţă
Cremă de unt cu verdeaţă

Alimentele şi cantităţile pentru 6 porţii: un pachet de unt de 250 grame, câteva fire de mărar şi pătrunjel verde, un vârf cuţit piper, o felie de lămâie,  sare după gust.

Mod de pregătire: se freacă untul până devine spumă. Se amestecă bine cu verdeaţa tocată fin, sarea, piperul şi zeama de lămâie. Se dă la rece.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

REȚETE ITALIENE

Paste cu pesto și conopidă

Am luat acest fel de mâncare dintr-o carte de bucate. La început nu am vrut să o gătesc pentru că m-am gândit: conopida și pesto de roșii nu merg deloc împreună. Nu sunt specialist în combinații de alimente dar această combinație e extraordinară.

RETETA DE POST

Laște cu varză proaspătă, ca in Ardeal

Aceste paste de casă cu varză călită sunt specifice perioadei de post, la noi, în Ardeal. Îmi amintesc că bunica mea pregătea acest fel de mâncare miercurea sau vinerea și niciodată nu simțeam lipsa cărnii, pentru că îmi plăcea foarte mult. E o rețetă foarte simplă, se poate face atât cu paste de casă, dar și cu paste din comerț. Dacă folosiți paste din comerț, este important să verificați lista de ingrediente, să nu conțină ou. Firește, asta contează doar dacă vă interesează ca rețeta să rămână una de post.

ARHIVĂ CU REȚETE CULINARE POESIS

Conopidă la Grătar

Conopidă la grătar este o garnitură ușoară și delicioasă făcută pe grătarul tău! Dacă sunteți în căutarea unei rețete de garnitură sănătoasă, care să se asorteze cu proteinele voastre preferate pe grătar, această este! Asezonată perfect, așa că există tone de favoare. Dacă îți place conopidă prăjită, această rețetă de conopidă la grătar va fi cu siguranță un succes!