Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CRIMĂ LA SIBIU: Un tânăr de 23 de ani omorât de un bărbat de 56 de ani

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Bănuit că ar fi omorât,  un tânăr în vârstă de 23 de ani, un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost reţinut, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

La data de 05.08.2023, în jurul orei 22,00, prin apel 112, I.P. J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi decedată şi ar prezenta leziuni în zona capului, în faţa unui imobil din municipiul Sibiu. La faţa locului s-au deplasat poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti, precum şi medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, constatându-se că este vorba despre un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Sibiu”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, “întrucât în urma examinării sumare a cadavrului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violenţă, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, iar din primele investigaţii efectuate de către poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz, a fost identificat şi prins un bărbat în vârstă de 56 de ani, din municipiul Sibiu, bănuit că ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima”.

S-a dispus reţinerea suspectului pentru 24 de ore. Procurorii cercetează faptele.

“La data de 05.08.2023, în jurul orei 22,00, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi decedată şi ar prezenta leziuni în zona capului, în faţa unui imobil din municipiul Sibiu. La faţa locului s-au deplasat poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti, precum şi medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, constatându-se că este vorba despre un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Sibiu. Întrucât în urma examinării sumare a cadavrului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violenţă, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă 

Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, iar din primele investigaţii efectuate de către poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz, a fost identificat şi prins un bărbat în vârstă de 56 de ani, din mun. Sibiu, bănuit că ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima. Faţă de acest bărbat, procurorul de caz a dispus reţinerea pentru 24 de ore. 

Trupul tânărului decedat a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei. Cercetările în acest caz continuă în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor comiterii faptei. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, a transmis IPJ Sibiu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Un copil de 15 ani a furat 250 kg de pepene

Poliţiştii Secţiilor de Poliţie Rurală acţionează în această perioadă pentru prevenirea şi combatere furturilor de produse agricole de pe câmp, cei suspectaţi de asemenea fapte, fiind traşi la răspundere penală.
Spre exemplu, la Sanislău, poliţiştii din comună au depistat pe un minor de 15 ani care a sustras de pe parcela unui consătean 250 kg de pepene verde. De asemenea, în comuna Păuleşti, poliţiştii rurali au surprins un tânăr de 19 ani, din Ambud, care, fiind însoţit de doi minori de 9 şi 13 ani, încărca într-o căruţă lucernă uscată de pe terenul unui alt localnic.
Poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pe numele tinerilor care răspund penal.