Image 1
Image 2

ALEGERI 2024

Dispută Ciolacu – Simion: Cât timp mai doriţi să spuneţi neadevăruri despre mine şi familia mea?

Într-o emisiune la un post Tv în care liderii partidelor parlamentare pun întrebări omologilor lor, Ciolacu i s-a adresat lui George Simion: „Cât timp mai doriţi să spuneţi neadevăruri despre mine şi despre familia mea?
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Într-o emisiune la un post Tv în care liderii partidelor parlamentare pun întrebări omologilor lor, Ciolacu i s-a adresat lui George Simion: „Cât timp mai doriţi să spuneţi neadevăruri despre mine şi despre familia mea? Pentru că s-ar putea să mă decid şi eu să spun adevărurile despre dumneavoastră”.

Liderul AUR l-a acuzat că lansează o ameninţare şi l-a invitat să iasă cât mai curând şi să spună ce ştie despre familia sa.

„Este halucinant. Domnul pe care l-am văzut este premierul României, pentru că tocmai a părut că lansează o ameninţare, dacă nu un şantaj. Nu mă interesează familia lui. Am văzut că unii jurnalişti se ocupă de apropiaţii domnului Ciolacu, dar nu mă interesează persoana lui Ciolacu. Îl rog pe premier să iasă mâine într-o conferinţă de presă, să aibă curaj de data asta şi să spună absolut tot ce ştie despre familia mea: că tata a căzut în patima alcoolului şi e dependent de alcool?”, a răspuns George Simion, precizând că, legat de tatăl său, nu are nimic de care să se ruşineze.

 

Citește și:

Cum ne construim dușmanul?

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with