Image 1
Image 2

INFRACȚIUNE

Droguri în papuci de Crăciun la Vama Urziceni

În data de 24 decembrie 2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

…tânărului cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii, iar o zi mai târziu judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

 

În fapt, înainte de Crăciun, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în România un sătmărean în vârstă de 19 de ani. Tânărul conducea un autoturism înmatriculat în România.

 

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport, folosind câinele de serviciu Cora. În portbagajul mașinii polițiștii au descoperit, disimulate într-o pereche de papuci de casă, 275 grame de substanță psihoactivă (2-MMC).

 

Substanța descoperită a fost ridicată de către polițiștii de frontieră și predată lucrătorilor din cadrul SCCO Satu Mare în vederea expertizării.

 

La data de 24.12.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea inculpatului cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

 

În cursul zilei de 25.12.3023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

CITEȘTE ȘI: Un nou rezultat remarcabil obținut de un șahist de la LPS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with