Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Eduard Pirui a aruncat pentru medalia de argint

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

atletismjpgBacăul a găzduit în zilele de 7 și 8 martie Campionatul Național de juniori 3 la atletism în sală. S-au prezentat sute de sportivi, printre ei aflându-se și trei sătmăreni. 

Toate speranțele s-au pus în Eduard Pirui, atletul de la LPS-CS Satu Mare, antrenat de Radu Achim. Se dorea cea mai prețioasă medalie, însă până la urma a luat doar titlul de vicecampion național. Totuși, un rezultat bun de 14.81 metri, la greutate, la această probă participând 20 de sportivi. “Nu știu ce s-a întâmplat, acasă nu-mi aruncă sub 15 metri”, ne-a transmis Radu Achim. A fost a 13-a medalie cucerită de atletul sătmărean. Campion a devenit Constantin Zanfir de la CSM Pitești cu o aruncare care a măsurat 15.41 metri.

În cadrul aceluiași concurs, Darius Pintea (LPS) a terminat pe locul 4 la prăjină cu 2.10 metri (antrenor Horea Macarie), iar Natalia Tegzeș (L.T. Carei) s-a clasat pe 10 la înălțime (antrenor Ioan Mărneanu).

Urmează Campionatul Național de aruncări lungi juniori 3 și copii, care se va desfășura în București în zilele de 28 și 29 martie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns