Image 1
Image 2

SIGURANȚĂ ÎN TRAFIC

Elevii de la Școala Gimnazială Lucian Blaga au învățat să circule corect cu bicicleta

Elevii de la Școala Gimnazială Lucian Blaga au învățat să circule corect cu bicicleta
Activitățile educative se țin lanț la Școala Gimnazială Lucian Blaga. În colaborare cu instituții publice, dar și cu organizații non-guvernamentale, elevii au învățat cum să pună pe primul loc siguranța lor în trafic, în cadrul unei întâlniri cu polițiștii.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Programele de educație rutieră implementate de Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Satu Mare sunt de un real folos tuturor celor care participă activ la ele, însă ușurează și munca șoferilor sătmăreni, care sunt feriți astfel de evenimente nedorite.

 

 

Ultima activitate de acest gen a avut loc la Școala Gimnazială Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, și s-a derulat în colaborare cu voluntarii Asociației Acces la viitor.

 

 

La Asociația noastră nu doar că punem bicicleta în prim plan fie pentru a promova educația cât și pentru a-i stimula pe copii să nu renunțe la școală cât și fie pentru a-i încuraja pe cei mici, să o folosească zi de zi în drumul lor spre școală. 

 

 

Pentru siguranța lor, alături de Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Satu Mare am demarat activitatea #safe2bike, un program de educație rutieră. 

 

 

Astăzi, alături de Ștefania Boca, de la Compartimentul de Analiză și Prevenirea Criminalității, Daniel Ilban, inspector principal de poliție și Monica Tomoioagă, inspector, ambii din cadrul Serviciului Rutier, peste 120 de elevi de la Școala Gimnazială ,,Lucian Blaga„ au aflat regulile ce trebuie respectate în trafic și pentru a circula regulamentar cu bicicleta. 

 

 

Mulțumim cadrelor didactice pentru implicare: Gava Simona, Păcurar Alina, Palcău Eugenia, Moisa Daniela, Oșan Melinda, Băițan Ana, Kato Mădălina, Pintecan Adelina, Onuczan Patricia, Băițan Ana, Nintaș Monica, Bota Claudia, Chermeș Ramona, Moldovan Loredana, Silaghi Crina, Chivulescu Ruxandra, Mitea Mariana, Moldovan Roxana, Șugar Anca, Dogaru Adriana, Pintea Diana“, au menționat reprezentanții Asociației Acces la viitor.

 

 

Elevii s-au arătat încântați de toate informațiile prezentate, de lecțiile care au vizat siguranța lor în trafic, dar și a celorlalți participanți.

Având în vedere că majoritatea dintre elevii prezenți au declarat că iubesc să circule cu bicicleta și că aceste acțiuni de prevenire sunt binevenite.

 

Citește și:

Educaţie rutieră la Şcoala Gimnazială Odoreu

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS ACTE NORMATIVE

Încalcă Ministerul Educației legea Educației?

Printre cele 26 de acte normative pe care Ministerul Educației întârzie să le finalizeze care pun în aplicare prevederi din legea Educației intrată în vigoare în septembrie 2023 .....

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now