Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNT

Etapa a III-a de admitere în învățământul profesional și dual

Comisia județeană de admitere a afișat pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare un comunicat privind desfășurarea etapei a III-a de admitere în învățământul profesional și dual, pentru anul școlar 2023-2024.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În perioada 8-10 august 2023 se derulează activități ale comisiei județene de admitere privind: repartizarea candidaților care nu au participat sau nu au fost admiși la etapele I și II de admitere sau au fost admiși, dar nu și-au confirmat locurile ocupate prin depunerea dosarelor de înscriere; rezolvarea cazurilor speciale.

 

Modalitatea de desfășurare a acestei etape:
1.Depunerea cererii de înscriere, însoțită de documentele specifice. Cererea de înscriere, însoțită de documentele specifice, se depune la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare sau se transmite, în format scanat pdf, prin email, la adresa adrianadinga @yahoo.com, conform următo-rului program: marți 8 august 2023 și miercuri 9 august 2023, între orele 09:00 și 13:00.

 

Candidații vor fi repartizați în ordinea mediei la Evaluarea Națională / mediei claselor V-VIII, în cadrul ședinței publice din data de 10 august 2023 ora 10:00, desfășurată la Liceului Teologic Romano-Catolic „Ham Janos” Satu Mare, Str. 1 Decembrie 1918 nr. 2.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns