Image 1
Image 2

PERCHEZIȚII

Evazioniștii au intrat în vizorul polițiștilor și procuroriilor

FOTO VIDEO Percheziții în două cauze penală cu un prejudiciu de 6.350.000 de lei.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Polițiștii coordonați de procurori au descins la domiciliile unor pesroane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, respectiv uz de fals și fals în declarații.

 

Marți, 14 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, au pus în aplicare 4 mandate de  percheziție domiciliară, în județul Neamț, în două cauze privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, respectiv uz de fals și fals în declarații, informează Poliția Română.

 

 

 

Din cercetări s-a reținut  că o societate comercială, din județul Neamț, cu obiect de activitate în domeniul valorificării componentelor provenite din dezmembrări auto, ar fi comercializat componente provenite din dezmembrări, fără înregistrarea acestora în evidența contabilă.

 

 

Totodată, un alt operator economic, cu obiect de activitate transport de persoane, nu ar fi înregistrat în contabilitate veniturile obținute în urma depunerii la instituția publică competentă a deconturilor privind obtinerea diferenței de 50% din tariful de transport de pensionari.

 

 

 

Prejudiciul total cauzat în ambele dosare penale este de aproximativ 6.350.000 de lei.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:Închisoare, evaziune fiscală, sătmărean înșelat

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with