Image 1
Image 2
Acasa

Filarmonica „Dinu Lipatti” a pus în vânzare abonamente pentru stagiunea 2023-2024

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti” va deschide stagiunea 2023-2024 în data de 14 septembrie, printr-un concert în cadrul parteneriatului cu prestigiosul Festival Internaţional „George Enescu”. Orchestra îl va avea la pupitru pe dirijorul Sergey Simakov, iar ca solistă, pe violonista Ioana Forna. Programul cuprinde Preludiu la unison din Suita nr. 1 pentru orchestră, op. 9 de George Enescu, Concertul pentru vioară, op. 14 de Samuel Barber şi Simfonia nr. 1, op. 10 de Dmitri Şostakovici.

Pe parcursul întregii stagiuni, Filarmonica din Satu Mare va avea o bogată activitate muzicală şi va fi prezentă la numeroase evenimente, inclusiv Festivalul Internaţional „Zilele Muzicale Sătmărene”, ediţia 46. Repertoriul acestei stagiuni este deosebit de interesant şi divers, fiind incluse capodopere ale creaţiei muzicale universale, dar şi pagini reprezentative ale creaţiei româneşti.

Se vor alătura orchestrei Filarmonicii „Dinu Lipatti” muzicieni de prestigiu naţional şi internaţional, precum Răzvan Suma, Grigore Leşe, Liza Ferschtman, Christophe Alvarez, Eva Garet, Răzvan Stoica, Ad Libitum Voices, care ne vor fi oaspeţi. De asemenea, am pregătit publicului numeroase surprize printre care se numără un concert simfonic de stand-upcomedy, un concert de rock simfonic, dar şi spectacole dedicate familiilor şi copiilor.

Vânzarea abonamentelor pentru stagiunea 2023-2024 a început în data de 21 august, şi sunt incluse minimum 30 de concerte simfonice şi camerale, un concert de Crăciun şi unul de Anul Nou. Din nefericire, din cauza contextului economic, nu a fost posibilă păstrarea aceluiaşi preţ ca până acum. Prin urmare, preţul unui abonament pentru noua stagiune va fi 630 de lei, iar preţul redus pentru pensionari şi studenţi, 315 lei.

Cu toate acestea, achiziţionarea unui abonament este, în continuare, o alegere mult mai avantajoasă faţă de cumpărarea unui bilet pentru fiecare concert în parte. Menţionăm, de asemenea, faptul că preţul biletelor a rămas neschimbat, respectiv 42 de lei biletul întreg şi 21 de lei biletul redus pentru pensionari şi studenţi.

Filarmonica aşteaptă prezenţa unui public cât mai numeros în sala de concerte, pentru a avea parte de un nou sezon plin de experienţe muzicale deosebite!

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with