Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

HOROSCOP: Modificări la locul de muncă pentru lei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

HOROSCOP: Modificări la locul de muncă pentru lei

Ne aflăm în zodia Leu.

BERBEC. Dacă te simţi anxios şi trist din cauza modului în care ai fost tratat la serviciu, este momentul să specifici acest lucru. Trebuie să arăţi că nu eşti fericit sau încântat de situaţia dată.

TAUR. Ai început să simţi că involuezi în relaţia pe care o ai, ori la locul de muncă. Ai impresia că totul este o pierdere de timp şi nu mai găseşti motivaţia zilei de mâine.

GEMENI. E timpul să revizuieşti modul în care îţi îngrijeşti corpul şi sănătatea. Ai grijă la simptomele pe care le primeşti de la organism şi ia atitudine fără să îţi mai găseşti scuze.

RAC. Piperează-ţi relaţia cu un gest romantic. Lasă rutina în urmă şi gândeşte-te la ceva ce ar putea să va bucure chiar dacă staţi în casă.

LEU. Modificările de la locul de muncă te-au ţinut în stres şi în tensiune. Dacă vrei să-ţi atingi scopul, trebuie neapărat să-ţi schimbi mijloacele şi strategia.

FECIOARĂ. Ai un magnetism şi o carismă aparte în ultima perioadă, iar starea ta de bine e molipsitoare. Te bucuri de un moment de linişte după mult zbucium.

BALANŢĂ. O zi dificilă pentru nativii zodiei care nu au o relaţie. Din păcate, Cupidon nu are ochi pentru zodia ta în această perioadă, dar nu dispera…Soarele va răsări şi pe strada ta.

SCORPION.  Ai multe cheltuieli care nu îşi au rostul în momentul de faţă, şi ar trebui să te ponderezi. În viitorul apropiat vei avea, cu adevărat, nevoie de bani, aşa că încearcă să faci economii.

SĂGETĂTOR. O perioadă încărcată, cu multe sarcini şi evenimente nu tocmai plăcute. Astăzi trebuie să îţi păstrezi cumpătul şi calmul pentru a face faţă tuturor problemelor.

CAPRICORN. O vizită neaşteptată din partea familiei sau a prietenilor te prinde într-un moment prost. Trebuie să faci faţă situaţiei şi să fii politicos, chiar dacă tot ce îţi doreşti este să fii singur.

VĂRSĂTOR. Nu mai ţii cont de orele la care mănânci şi nici de alimentele pe care le consumi, iar digestia ta are de suferit. Ai nevoie şi de un moment de respiro, aşa că îţi recomandăm să-ţi iei o zi liberă.

PEŞTI. Primeşti reproşuri peste reproşuri din cauza veniturilor pe care le aduci în casă. Ţi se sugerează să mai faci ceva în plus sau să îţi schimbi locul de muncă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 17.09 Ne aflăm în zodia FECIOARĂ