Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

HOROSCOP : 24.07.2023

Săgetătorii sunt în centrul atenției

Ne aflăm în zodia Leu.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

BERBEC. Momentul tău de libertate a venit, așa că ocupă-te de toate lucrurile persoanale pe care trebuie să le rezolvi. Bucură-te de tot pentru că meriți mai mult decât oricine să te relaxezi în această perioadă.

TAUR. Un val de contracte va veni și te va face să prosperi, așa că fii pozitiv și profită de şansele pe care le ai. Efortul fizic ar putea avea, însă, efecte negative asupra sănătăţii şi ar fi indicat să-ţi faci o programare la medic.

GEMENI. Dacă te enervezi ușor pe partenerul de viață, poate că este timpul să te gândeşti dacă merită să continuaţi împreună sau nu. Este recomandat o perioadă de linişte şi introspecţie pentru că nu e;ti preg[tit pentru o relație.

RAC. Un moment bun pentru a te dedica planurilor pe care îţi doreşti de mult să le pui în aplicare. Este o perioada bună pentru tine, așa că profită la maximum de ea.

LEU. Apropierea de oamenii pe care îi iubești te va ajuta să-ţi recâștigi energia pozitivă și să mergi mai departe, după multe momente grele…. Seara o să fie o petrecere restrânsă, în familie, și trebuie să te bucuri de aceste clipe.

FECIOARĂ. Vin vești bune și bucurie pe toate planurile. Te îndrepți către o zi cu multe răspunsuri și decizii care-ţi vor aduce multe avantaje.

BALANȚĂ. Acest moment nu este propice schimbării radicale la serviciu… Lasă timpul să îți arate alte oportunităţi şi nu te grăbi să accepţi oferta pe care tocmai ai primit-o.

SCORPION.  Nu te lăsa distras de intrigile celor din jurul tău! Continuă să lupți pentru ceea ce-ţi doreşti şi nu lăsa atmosfera neplăcută de la serviciu să îți taie elanul.

SĂGETĂTOR. Eşti în centrul atenţiei, simți energiile celor din jur și te bucuri de momentele frumoase ale acestei zile. O petrecere în familie, chiar și restrânsă, o să îți dea o stare de spirit excelentă.

CAPRICORN. Gândește-te bine înainte de a le face confidenţe unor oameni pe care nu îi cunoşti foarte bine, pentru că vei simţi dezamăgirea maximă. Ai mai fost trădat, aşa că ar trebui să fii mai precaut.

VĂRSĂTOR. După câteva luni încărcate cu tensiune şi divergenţe, eşti fericit că ai făcut pace cu familia ta şi eşti liniştit în sânul ei. învaţă din greşeli şi fii mai înţelegător cu oamenii care te iubesc.

PEȘTI. Astăzi ești foarte sensibil și totul te emoționeaza sau te zguduie profund. Nu lăsa un eveniment neplăcut să îți afecteze stima de sine, pentru că o să îți revii greu.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with