Image 1
Image 2
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Gemeni (21 mai – 20 iunie)

HOROSCOP Informația Zilei 09.06
Ne aflăm în zodia GEMENI

BERBEC. Fii atent la sfaturile care ți se oferă azi pe tavă sau la soluțiile pe care le descoperi din dialogul cu ceilalți. Una dintre informațiile care îți parvine astăzi printr-un intermediar, poate avea un rol foarte important în planurile tale actuale.

TAUR. De unde nici nu te aștepti, apare în calea ta o persoană care are un efect ciudat asupra ta. Ori te obligă să iei o decizie foarte rapidă, fără să-ți lase timp să stai pe gânduri, ori poate aprinde o pasiune nouă, irezistibilă în sufletul tău.

GEMENI. Nu te aventura azi în afaceri sau tranzacții riscante, pentru că nu deții sumele necesare pentru a le face față. Lasă hazardul pe altă dată, când vei dispune de sume pe care le poți pune în joc și probabil, și riscul va fi mult mai mic.

RAC. Finalul brusc la care ajungi astăzi pe alții i-ar fi surprins, dar pentru tine este o încheiere glorioasă, care te pune într-o lumină mai favorabilă în ochii tututror. Ai fost pregătit, știai că odată și acest proiect se termină și urmează ceva nou.

LEU. Faci echipă bună cu o persoană față de care ai unele afinități sufletești. Ori vă leagă o veche prietenie sau o dragoste puternică, ce stă la baza unei comunicări eficiente între voi, ori poate, aveți niște preocupări sau preferințe comune.

FECIOARĂ. Nu este genul tău să lași lucrurile să se rezolve de la sine, ci îți place mai degrabă să-ți ghidezi singur direcția de mers. Te-ai hotărât să faci ceva ce consideri că este important pentru tine, deci faci un plan, pe care ai să-l urmezi.

BALANȚĂ. Îți asumi responsabilități dificile de dragul partenerului, pentru că simți că așa îți poți demonstra seriozitatea privind relația voastră. Ai fi fericit dacă s-ar implica și el la fel de matur în ceea ce ați ales să construiți împreună.

SCORPION. A sosit vremea unei decizii majore care va avea efecte pe termen lung în cariera ta. E ca și cum ai pune bazele viitoarei tale meserii sau ai decide să pornești pe un alt drum profesional, chiar dacă e cale lungă până la rezultat.

SĂGETĂTOR. Lucrurile bune se petrec departe de mediul cotidian, deci profită de toate ocaziile de a călători. Orice activitate ce te trimite în locuri îndepărtate poate fi de bun augur, poate chiar aducător de venit în plus, deci profită cât poți.

CAPRICORN. Modul dur de adresare al unor colegi te deranjează, pentru că nu-ți plac deloc replicile acide. Însă, nici tu nu te lași mai prejos, iar cel care te-a provocat fiind o persoană temută de toți, lumea te va admira când îl vei învinge.

VĂRSĂTOR. Lumea largă este locul tău preferat, te simți excelent departe de casă, printre străini, cu care reușești să comunici foarte ușor. Astăzi parcă nu îți găsești liniștea acasă, nu reușești nicicum să te identifici cu problemele familiei.

PEȘTI. Viața de familie este tihnită, un real balsam după o zi de muncă grea. Discutați despre confortul comun, despre o posibilă renovare de amploare în casă, de o reparație capitală a mașinii, sau chiar de cumpărarea unui autoturism nou.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with