Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

În 4 aprilie începe partea a doua a sezonului Ligii a II-a, play-off și play-out

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

olimpiaDe comun acord, oficialii FRF și reprezentanţi ai LPF 2, au stabilit programul fazei a doua a sezonului 2014-2015 al eşalonului second, paly-off și play-out. Conform regulamentului stabilit la început de sezon, în play-off vor evolua primele 6 echipe din fiecare serie. În play-out însă, în urma retragerii succesive a unor echipe, vor evolua doar câte patru echipe. Toate meciurile din a doua parte a campionatului vor avea loc doar sâmbătă, de la aceeaşi oră, 11.00. Conform programului stabilit la sediul FRF, play-out-ul se va termina pe 9 mai, iar barajul dintre ultimele clasate în această rundă va avea loc în două manşe, pe 16 şi 23 mai.

Play-off-ul se va disputa între 4 aprilie şi 6 iunie, iar la finalul acestuia, învingătoarele din cele două serii vor promova în Liga 1. La întâlnirea avută s-a mai stabilit că toate cartonaşele galbene din sezonul regulat vor fi anulate pentru play-off şi play-out. Suspendările pentru faza a doua a competiţiei rezultate din cumul de galbene ca urmare a cartonaşelor primite în ultima etapă nu vor avea efect, însă amenzile aferente vor fi plătite. În schimb, cartonaşele roşii şi suspendările rezultate din acestea rămân în picioare pentru play-off şi play-out. În urma anulării cartonașelor galbene din sezonul regulat, în cele două runde din faza a doua a campionatului s-a introdus o regulă specială. Astfel, jucătorii vor sta câte o etapă la fiecare două galbene accumulate.

În ceea ce priveşte transferurile de jucători, s-a decis ca termenul limită pentru legitimarea de noi jucători să fie cu 48 de ore înainte de începerea play-off-ului / play-out-ului. Vor putea fi legitimaţi doar jucătorii liberi de contract.

Programul complet al celei de-a doua părţi a sezonului:
– 4 aprilie – etapa 1 play-off / etapa 1 play-out
– 11 aprilie – etapa 2 play-off / etapa 2 play-out
– 18 aprilie – etapa 3 play-off / etapa 3 play-out
– 25 aprilie – etapa 4 play-off / etapa 4 play-out
– 2 mai – etapa 5 play-off / etapa 5 play-out
– 9 mai – etapa 6 play-off / etapa 6 play-out
– 16 mai – etapa 7 play-off / meciul tur al barajului pentru evitarea retrogradării
– 23 mai – etapa 8 play-off / meciul retur al barajului pentru evitarea retrogradării
– 30 mai – etapa 9 play-off
– 6 iunie – etapa 10 play-off

Villand și Mureșan incerți pentru meciul cu FC Bihor

Olimpia va juca sâmbătă la Oradea, cu FC Bihor. Sătmărenii vor pleca spre Oradea în cursul zilei de vineri, după masa de prânz.

Din informațiile furnizate de antrenorul Tibi Csik am aflat că din delegație vor face parte 19 jucători. Din păcate pentru meciul cu orădenii sunt incerți doi jucători de bază, Villand și Mureșan. Primul a suferit o entorsă la gleznă la un antrenament, iar Mureșan s-a accidentat sâmbătă, când a suferit un traumatism cranian și o plagă care a fost cusută în 10 locuri. Locul lui Mureșan ar putea fi luat de Ioniță, iar a lui Villand de Sălăgeanu.

Onicaș, anunțat inițial suspendat pentru cumul de cartonașe, va putea juca la Oradea. În cazul lui s-a greșit la numărătoarea cartonașelor galbene.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns