Image 1
Image 2

POLITIC

Iohannis: Anul 2024 ne va pune în fața unor opțiuni care vor marca destinul țării

Anul electoral 2024 ne va pune în fața unor opțiuni care vor marca destinul țării noastre.....
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

… a avertizat președintele Klaus Iohannis în mesajul transmis cu prilejul noului an. Potrivit șefului statului România a rămas o țară sigură în ciuda războiului din Ucraina.

 

 

 

Cu un conflict militar încă în desfășurare la frontierele noastre, România a reușit să rămână un bastion al siguranței.

”Cu un război încă în desfășurare la granițele noastre, România a rămas o țară sigură. Suntem membri ai NATO, avem cele mai mari garanții de securitate din istorie și astfel fiecare dintre noi este apărat în fața oricărei posibile amenințări.„ a transmis președintele Iohannis în mesajul său de anul nou.

 

 

 

În domeniul guvernării, președintele evidențiază stabilitatea politică și eforturile continue de modernizare a sistemelor publice. De la educație la sănătate, infrastructură și administrație, România s-a angajat să avanseze către un viitor mai prosper.

”Am reușit să menținem o guvernare stabilă, care a continuat să modernizeze marile sisteme publice, de la educație la sănătate la infrastructură și administrație. România are o economie robustă și și-a consolidat independența energetică, inclusiv prin folosirea tehnologiilor verzi care protejează mediul.” a subliniat președintele.

 

 

 

Cu privire la perspectivele anului 2024, președintele Iohannis subliniază că avem un uriaș potențial de dezvoltare.

”Avem un uriaș potențial de dezvoltare, iar anul electoral 2024 ne va pune în fața unor opțiuni care vor marca destinul țării noastre. De aceea, pentru a reuși să transformăm România în țara pe care ne-o dorim, este vital să ne exercităm dreptul de vot la toate rundele de alegeri care vor urma.

Să întâmpinăm, așadar, anul 2024 cu speranță și cu convingerea că împreună putem depăși orice obstacol.„ a mai subliniat șeful statului.

 

 

CITEȘTE ȘI: Putin, Xi Jinping, Kim Jong-un, Zelensky, Netanyhu își propun să lupte pentru victorie nu pentru pace în 2024

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with