Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

EVENIMENT SPORTIV

La Madrid, România joacă în această seară cu Columbia

La Madrid, România joacă în această seară  cu Columbia
În al doilea meci de pregătire al anului 2024, naționala de fotbal a României va întâlni marți seara selecționata Columbiei.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Partida se va disputa pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid.  S-a ales Spania pentru că, așa cum se spune în comunicatul FRF ” Ne-am dorit să aducem  echipa națională aproape de suporterii din străinătate ca o recunoștință pentru susținerea oferită în meciurile din preliminariile pentru EURO 2024”.

 

Și, dacă informațiile se confirmă, pe ”Civitas Metropolitano” stadionul pe care își dispută meciurile Atletico Madrid, vor fi între 25.000 și 30.000 de români.  Să sperăm că românii de pe stadion vor avea  parte de un spectacol fotbalistic pe cinste oferit de jucătorii ambelor echipe și, de ce nu, de un rezultat pozitiv înregistrat de România.

 

Delegația Românie a ajuns la Madrid duminică seara. Apoi, luni seara, au avut programat un antrenament pe gazonul stadionul pe care se va juca meciul. Înainte de a vă  prezenta formațiile se cuvine să precizăm că săptămâna trecută Columbia a întîlni Spania într-un amical disputat la Londra. A câștigat Columbia, scor 1-0, prin golul marcat de Munoz.

 

Formațiile probabile
România: Moldovan – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Manea – R. Marin, Stanciu, Olaru, Man, Drăguș, Alibec (Hagi).
·  Columbia: Vargas – Munoz, Cuesta, Lucumi, Mojica – Castano, Lerma – Arias, Carrascal, Diaz – Cassierra/ Ospina, James Rodriguez, Rios, Borre, Mina, Mojica, Yerry, Cmillo.
Partida va începe la ora 21.30 și va fi transmisă în direct de Antena 1.

 

CITEȘTE ȘI:

 

Programul și arbitri din campionatele județene la fotbal

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns