Image 1
Image 2

MARAMUREȘEANCĂ PRINSĂ CU FALS ÎN ORDINE DE PLATĂ

Lucrează la o companie național

Polițiștii Biroului de Investigare a Criminalității Economice Sighetu Marmației, cercetează faptele unei femei din Oncești, angajată a unei companii naționale. Dosarul penal fiind înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Femeia de 49 de ani, ar fi comis infracțiunile de delapidare în formă continuată, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals în formă continuată.

„Cercetările iniţiate de către polițiștii judiciari, au relevat faptul că în perioada 14.06.2022 – 22.07.2022 femeia care avea calitate de angajată a unei companii naționale şi-ar fi însuşit suma de 57.603 de lei încasată de la diferiţi beneficiari în numele angajatorului prestator de servicii şi totodată, în baza aceleiași rezoluții infracționale, ar fi completat în fals 272 de ordine de plată privind diverși beneficiari ai unor indemnizații sociale, în valoare totală de 208.202 lei, prin contrafacerea scrierii şi subscrierii beneficiarilor de drepturi.

Pentru recuperarea prejudiciului, în cuantum total de 265.805 de lei cauzat, organele de urmărire penală au procedat la instituirea măsurii sechestrului asupra sumelor indisponibilizate în cauză, cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate, precum şi la luarea măsurilor asiguratorii asupra unor imobile, până la concurenţa prejudiciului cauzat”, arată IPJ Maramureș.

Se știe că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

V. Gherman

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with