Image 1
Image 2
Acasa

EXCLUSIV VIDEO:

Masacru într-un sat de lângă Ulmeni – Câini de stână împușcați mortal fără milă

Avem imagini cumplite primite de la cititorii noștrii din zona orașului Ulmeni. Acolo într-un sat aparținător persoane necunoscute au împușcat fără milă câinii de stână ai unui localnic. Menționăm că animalele aveau lemnul legat la gât așa cum prevede legislația. Cine sunt suspecții? Greu de spus. Oamenii vorbesc de foști polițiști, patronași de pensiuni sau vânătorași care se cred ”mici Dumnezei” că au permis de port-armă.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă pe dealul de lângă localitatea Arduzel, sat aparținător de orașul Ulmeni. Indivizii s-ar fi deplasat cu o mașină de teren în zona respectivă. Au împușcat doi câini de stână pe care i-au abandonat în niște tufișuri, în speranța că nu vor fi găsiți și astfel nimeni nu va afla de ”fapta lor de vitejie”.

 

În această seară polițiștii maramureșeni au aflat despre acest incident deosebit de grav și imediat s-a luat legătura cu Poliția Ulmeni. Interesant este faptul că deși imaginile au fost publice pe rețelele de socializare din zona Ulmeni, niciun polițist din zonă nu s-a autosesizat. Este adevărat și faptul că proprietarul câinilor nu a făcut sesizare la poliție în tot acest timp. Credem însă că s-ar fi putut autosesiza pentru că, în opinia noastră, un polițist care răspunde de o anumită zonă ar fi normal să știe tot ce mișcă în raza sa de competență.

 

Luni dimineața proprietarul animalelor împușcate va depune plângere la Poliția Ulmeni. Suntem curioși să aflăm dacă a fost sau nu vreo vânătoare autorizată în miez de noapte în zona amintită. Cert este, că sursele noastre spun, că astăzi a fost o vânătoare autorizată. Poate verifică cineva și niște cauciucuri de vară (deși suntem în plină iarnă) de pe una dintre mașinile de teren prezente acolo. Să mai spunem și că în zonă, spun localnicii, focurile de armă care se aud în miez de noapte, ar fi deja o obișnuință.

 

Dar cine suntem noi să le dăm sfaturi anchetatorilor pentru a nu fi duși de nas. Cert este că vom urmări pas cu pas mersul acestei anchete penale.

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Elevi de clasa a VIII-a umiliți, injurați, udați cu urină, supuși la minări de perversiuni sexuale

EXCLUSIV: Totul în Școala Generală din Desești

Elevi de clasa a VIII-a umiliți, injurați, udați cu urină, supuși la minări de perversiuni sexuale

Imagini greu de urmărit petrecute într-o școală generală din Maramureș. Scaune aruncate într-o sală de clasă dintr-un colț într-altul. Un elev forțat să mimeze actul sexual oral. Urinat într-o sticlă iar apoi urina aruncată peste ceilalți elevi. Umilințe, înjurături, cuvinte greu de auzit chiar și pentru un adult. Conducerea școlii susține că nu știa despre toate acestea, părinții copiilor în schimb spun contrariul. Cert este că astăzi, inspectorii școlari de la județ au ajuns la unitatea de învățământ.