Image 1
Image 2

Milkshake cu fructe de pădure

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

3 cești de fructe de pădure proaspete (eventual congelate și dezghețate lent), 400 ml de lapte, 200 ml apă minerală carbogazoasă, 4 linguri de miere, cuburi de gheață, sau preferabil pulbere de gheață.

Mod de preparare:

Fructele de pădure se mixează cu apa minerală, apoi se strecoară și se stoarce bine de sâmburi. Se pune înapoi în vasul robotului, se adaugă și restul ingredientelor, mai puțin gheața, dacă se folosesc cuburi. Dacă se folosesc pulberi de gheață se adauă și acestea și se mixează până când obțineți o cremă omogenă. Se pune în pahare, se ornează, dacă la preparare s-a folosit pulbere de gheață se servește imediat, iar dacă se folosesc cuburi, acestea se adaugă la servire. Se poate orna cu frișcă, fructe, sau frunze de mentă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

chiftelute de vinete

DE SEZON

Chifteluţe de vinete

Alimente şi cantităţile pentru 6 porţii: 800 grame vinete, 100 grame brânză, 50 gr. caşcaval, 2 ouă, 50 gr. făină, 100 gr. ceapă, 200 ml. ulei, 50 gr. salată verde, 10 gr. piper, un vârf cuţit de piper.

DESERT

Tort ieftin, de sezon

Rețeta combină un blat de pișcot, budincă de vanilie și un strat de căpșuni în gelatină, creând un desert rafinat și aromat, ideal pentru orice ocazie.