Image 1
Image 2
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

2 linguriţe de zahăr, sucul de la o jumătate de lămâie verde (lime), 2 ramuri de mentă proaspătă (frunzele şi tulpina), 90 ml apă minerală carbogazoasă, 45 ml rom alb, 4 cuburi de gheaţă

Preparare:

Frunzele de mentă se pun într-un pahar mai înalt și se zdrobesc ușor cu ajutorul pistilului de la mojar, astfel își va lăsa mai bine aroma în băutură. Puneţi zahărul tos în pahar și stoarceţi suc de lămâie verde cât să acoperiţi zahărul. Se adaugă și câteva felii de limetă, iar cu ajutorul pistilului sau cu o linguriță de coctail amestecaţi bine pentru a elibera aroma mentei. Turnaţi apa minerală, romul alb şi adăugaţi cuburile de gheaţă (reţeta originală din Cuba nu se face cu gheaţă pisată, doar cu cuburi de gheaţă). Se mai pot adăuga felii de portocale, bucăți de căpșuni, ananas sau alte fructe, precum și lichior de cocos sau ananas, dar rețeta clasică nu prevede decât ingredientele menționate la început. Se amestecă ușor și se servește cu paiul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

APERITIVE

Ardei Jalapeno înfășurați în bacon

Ardei Jalapeño este un aperitiv iubit de aproape toată lumea. Întotdeauna mi-a plăcut să ii servesc ca aperitiv pentru petrecerile de sărbători, deoarece sunt delicioași și foarte simplu de făcut. Nimic nu bate o combinație bună de brânză și condimente, iar rețeta mea de ardei jalapeño învelit cu backon nu este prea picant – așa că chiar și cele mai sensibile palate se pot bucura de ea!

Chifteluțe crocante de pui

APERITIVE

Chifteluțe crocante de pui cu crustă de semințe

Transformați clasicele chifteluțe de pui într-un aperitiv inovator și delicios cu această rețetă de chifteluțe în crustă de semințe. Nu doar că sunt o alegere sănătoasă, dar adăugarea de semințe aduce un plus de textură și gust. Aceste chifteluțe vor deveni rapid vedeta oricărui platou de aperitive, impresionând prin aspect și savoare.