Image 1
Image 2

FOTBAL, LIGA 3

Moussa Samake, pe locul 3 în top golgeteri Seria 10

Județul Satu Mare, are trei echipe prezente în eșalonul al treilea al fotbalului din România: CSM Olimpia Satu Mare, Victoria Carei și SC Olimpia Satu Mare MCMXXI.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Am enumerat aceste echipe în ordinea clasării lor în Seria 10 din L3. Cum, la aceste nivel fotbal nu se mai joacă, am considerat că este util să prezentăm câteva date statistice referitoare la acest echipe.

 

Începem cu cea mai bine clasată echipă la final de sezon de toamnă, CSM Olimpia Satu Mare. Echipa finanțată de Consiliul Local Satu Mare ocupă locul 2 în Seria 10, și are mari șanse să joace la primăvăra în play-off-ul Ligii 3. În cele 15 partide din sezonul regular din L3, CSM Olimpia Satu Mare a marcat număr de 25 de goluri. Adică, după un calcul simplu, goluri marcate/primite, rezultă că echipa sătmăreană a marcat 1,6 goluri de meci și a încasat 1,1 goluri. Medii modeste dacă facem comparație cu alte echipe clasate pe locul 2 în celelalte serii. Dar, în cele din urmă, contează poziția din clasament și, mai ales, va conta ce va fi la final de campionat.

 

Pe lista marcatorilor grupării sătmărene se regăsesc 10 jucători. Conform statisticilor alcătuite de conducerea CSM Olimpia, golgeterul echipei sătmărene este Moussa Samake, autor a 9 goluri.

 

Atacantul originar din Mali, și împrumutat la CSM Olimpia de la CFR Cluj, Moussa Samake a marcat cele 9 goluri în 12 etape. Poate ar fi fost mai multe goluri pentru atacantul din Mali dacă ar fi ajuns la Satu Mare chiar la început de sezon. Dar Samake a jucat primul meci în tricoul echipei sătmărene abia în etapa a 3-a, după ce a fost perfectat împrumutul de la CFR Cluj, iar în etapa a 6-a a fost suspendat.
În topul marcatorilor seriei a 10-a Samake ocupă locul 3 fiind devansat de Stefan Nikolić (SCM Zalău/12 goluri) și Ioan Hora (Crișul Sântandrei/11 goluri) doi jucători experimentați, cu multe prezențe în Liga 1 și chiar în echipa națională.

 

De menționat că al patrulea marcator din Seria 10 este Viorel Chinde cu 7 goluri marcate in 15 etape.

 

Listă marcatori CSM Olimpia:

-Moussa Samake 9 goluri

-Viorel Chinde 7 goluri

-Alin Burdeț 2 goluri

-Raul Vidrășan 1 gol

-Răzvan Lazăr 1 gol

-Adrian Micaș 1 gol

-Adrin Șter 1 gol

-Zsiga Ervin 1 gol

-Pop Nándor 1 gol

-Paul Copaci 1 gol

 

CITEȘTE ȘI: Ce scârțâie în relațiile dintre instituțiile europene?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

IFPLUS FOTBAL, LIGA 3

Ovidiu Suciu lasă Olimpia MCMXXI pentru CSM Olimpia

Echipele sătmărene din Liga a 3-a la fotbal ne oferă în această perioadă vești așteptate, dar și neașteptate.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now